GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δέματα με είδη πρώτης ανάγκης πρόσφερε στους πρόσφυγες ο Ερυθρός Σταυρός

Δέκα χιλιάδες δέματα με ξηρά τροφή και άλλα είδη πρώτης ανάγκης έχει προσφέρει μέχρι στιγμής ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στους πρόσφυγες κ...

Δέματα με είδη πρώτης ανάγκης πρόσφερε στους πρόσφυγες ο Ερυθρός Σταυρός
Δέκα χιλιάδες δέματα με ξηρά τροφή και άλλα είδη πρώτης ανάγκης έχει προσφέρει μέχρι στιγμής ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στους πρόσφυγες και τους μετανάστες που βρήκαν καταφύγιο στη χώρα μας.
Όπως επισήμανε από τη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του φορέα, Αντώνης Αυγερινός, τα χρήματα για τα δέματα αυτά προήλθαν από τα 315.000 ελβετικά φράγκα που έδωσε η Διεθνής Ομοσπονδία στο Ελληνικό Τμήμα.

Επιπλέον, οι δύο πλευρές έχουν υπογράψει σύμβαση για την εκταμίευση 3,5 εκατομμυρίων ευρώ, με τα οποία ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός θα προμηθευτεί άλλα 50 με 60 χιλιάδες δέματα για τους πρόσφυγες. Ο κ. Αυγερινός εξήρε το έργο των 2.000 εθελοντών που παρέχουν συσσίτια και νοσοκομειακή περίθαλψη στους πρόσφυγες στην Κω, τη Λέσβο, τη Σάμο, τη Χίο και την Ειδομένη.

Ο πρόεδρος του Οργανισμού διαβεβαίωσε ότι έχει λυθεί το πρόβλημα με τη μισθοδοσία των εργαζομένων, οι οποίοι έχουν πληρωθεί μέχρι και τον Αύγουστο. «Αν δεν μπορούν να πληρωθούν οι εργαζόμενοι δεν έχω θέση στον Ερυθρό Σταυρό και στο διοικητικό συμβούλιο», ανέφερε καταλήγοντας.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση