GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόντρα στη Βουλή για την επιστολή του ΥΠΕΞ - ΒΙΝΤΕΟ

Κόντρα ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα στον υπουργό Εξωτερικών και τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους των κομμάτων της αντιπολίτευσης με  αφο...

Κόντρα στη Βουλή για την επιστολή του ΥΠΕΞ - ΒΙΝΤΕΟ
Κόντρα ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα στον υπουργό Εξωτερικών και τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους των κομμάτων της αντιπολίτευσης με  αφορμή την επιστολή του Νίκου Κοτζιά προς τους προέδρους και τους επικεφαλής των κομμάτων για την ονομασία των Σκοπίων.
Συγκεκριμένα, ο κ. Λοβέρδος, ζήτησε από τον υπουργό Εξωτερικών να του δώσει διευκρινίσεις για το θέμα, λέγοντας: «Είναι παράδοξο, είναι και επικίνδυνο. Θα σας παρακαλούσα  να πάρετε θέση επί του θέματος».
Άμεση ήταν η απάντηση του κ. Κοτζιά, ο οποίος τόνισε ότι το συγκεκριμένο έγγραφο του υπουργείου Εξωτερικών είναι απόρρητο και ότι δεν πρέπει να παρουσιάζεται με αυτό τον τρόπο στη βουλή.
Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος σημείωσε: «Εάν θέλετε να μας καλέσετε τους αρχηγούς υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να το συζητήσουμε και όχι με επιστολές».
Ο κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος, απευθυνόμενος και πάλι στον Νίκο Κοτζιά, του είπε ότι πρόκειται «για μία γκάφα, για μια κίνηση επιπόλαιη».
Για το θέμα μίλησε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θέλω να υπενθυμίσω στον υπουργό ότι δεν συμμετέχουν όλα τα κόμματα στο συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής. Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας δεν συμμετέχει».
Από την μεριά του ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης, είπε: «Το θέμα είναι πολύ σοβαρό» και πρόσθεσε ότι πρέπει να επανεξεταστεί η συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στο Εθνικό συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής.   
 Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό και ότι δεν μπορεί να συζητηθεί τη συγκεκριμένη στιγμή στη βουλή.
Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση