GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρομοκρατία – Βρέθηκε σημειωματάριο με στόχους απαγωγών - ΤΩΡΑ

Μπροστά σε έναν «θησαυρό» στοιχείων για την άμεσα μελλοντική δράση του Γιώργου Πετρακάκου και των συνεργών του βρέθηκαν οι άντρες της Αντιτ...


Μπροστά σε έναν «θησαυρό» στοιχείων για την άμεσα μελλοντική δράση του Γιώργου Πετρακάκου και των συνεργών του βρέθηκαν οι άντρες της Αντιτρομοκρατικής στην γιάφκα του Μαραθώνα.
Πέρα από το πλήθος των κλεμμένων αυτοκινήτων και μοτοσικλετών και του εξαιρετικά βαρύ οπλισμού που ανακάλυψαν, μεταξύ των οποίων καλάσνικοφ, πιστόλια και δύο αντιαρματικούς εκτοξευτήρας, ανακάλυψαν ίσως το πιο σπουδαίο μέχρι στιγμής εύρημα που φανέρωνε πλήρως τα πολύ άμεσα μελλοντικά τους σχέδια.
Συγκεκριμένα, οι άντρες της Αντιτρομοκρατικής εντόπισαν στην γιάφκα που είχε νοικιάσει ο αυτόχειρας Σπύρος Δραβίκας, ένα σημειωματάριο με ιδιόχειρες αναλυτικότατες σημειώσεις, από τις οποίες προκύπτουν προσωπικά στοιχεία υψηλών προσώπων, τα οποία αποτελούσαν στόχους απαγωγών!
Μάλιστα, μέσα στις αναλυτικές αυτές σημειώσεις υπήρχαν και αναλυτικότατες οδηγίες για όλα τα στάδια εκτέλεσης των σχετικών σχεδίων απαγωγών. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό ποια πρόσωπα είχαν στοχοποιηθεί, πέραν του ότι πρόκειται για εξαιρετικά «υψηλούς» στόχους. Όλο το νέο προανακριτικό υλικό θα υποβληθεί στο αρμόδιο εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση