GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άδωνις: Διεκδικώ μια Νέα Δημοκρατία η οποία θα είναι ζωντανή και όχι νωθρή

«Διεκδικώ μια Νέα Δημοκρατία η οποία θα είναι ζωντανή και όχι νωθρή» δήλωσε σε συγκέντρωση φίλων του, σε καφέ, στο Κιλκίς, ο υποψήφιος πρόε...

Άδωνις: Διεκδικώ μια Νέα Δημοκρατία η οποία θα είναι ζωντανή και όχι νωθρή

«Διεκδικώ μια Νέα Δημοκρατία η οποία θα είναι ζωντανή και όχι νωθρή» δήλωσε σε συγκέντρωση φίλων του, σε καφέ, στο Κιλκίς, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης συμμετείχε, νωρίτερα, στις εκδηλώσεις για την Ημέρα του Μακεδονικού Αγώνα στο Κιλκίς, παρέστη στη Θεία λειτουργία και στο μνημόσυνο για τους μακεδονομάχους και τον Παύλο Μελά και κατέθεσε στεφάνι.

«Διεκδικώ μια Νέα Δημοκρατία η οποία θα είναι ζωντανή και όχι νωθρή. Η οποία δε θα περιμένει ο κόσμος να πηγαίνει να της πει τα προβλήματα αλλά η ίδια θα σπεύδει πρώτη στα προβλήματα. Η οποία θα δώσει ευκαιρία στα χιλιάδες στελέχη της, που σήμερα μένουν στην ανωνυμία να βγουν μπροστά, να ανοίξουν οι πόρτες να σπάσει η επετηρίδα, να μη βλέπουμε συνέχεια τους ίδιους και τους ίδιους σε όλες τις κομματικές θέσεις και σε όλες τις ευκαιρίες για να γίνει γνωστός, κάποιος, στον ελληνικό λαό. Πρέπει να δείξουμε στους νέους ανθρώπους ότι εάν έρθουν στη ΝΔ θα έχουν μέλλον θα έχουν λόγο θα έχουν ρόλο. Εάν έχουμε πάντα μια επετηρίδα αυτό δε μπορεί να αλλάξει ποτέ» είπε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε :

«Εγώ θέλω ένα κόμμα που η ηγεσία και οι διάφορες οργανώσεις του, οι οργανώσεις και η ηγεσία, θα βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία, σε συνεχή επαφή» πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε ότι «ένα από τα σημεία στα οποία κυριαρχεί η αριστερά όλα αυτά τα χρόνια» είναι πώς «ότι και λάθη να κάνουν, ο ένας στηρίζει τον άλλο μετά πάθους».

«Μπορεί μεταξύ τους να τσακώνονται, αλλά εάν βρεθούν ενώπιον αντιπάλων, ο ένας στηρίζει τον άλλο. Δείτε τώρα τι γίνεται στις περιπτώσεις Φλαμπουράρη και Σταθάκη. Πιστεύετε εσείς ότι εάν οι υπουργοί της ΝΔ είχανε κάνει τα ίδια, θα υπήρχε η ίδια αντιμετώπιση στην Ελλάδα;» διερωτήθηκε ο κ. Γεωργιάδης.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, σε ό,τι αφορά την εκλογική διαδικασία στη ΝΔ, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι «είναι πολύ κρίσιμο να υπάρξει μαζική συμμετοχή». «Δε θα είναι εύκολη η δουλειά που πρέπει να κάνει ο επόμενος αρχηγός. Θα πρέπει να δοθεί ψυχή τε και σώματι στην προσπάθεια αναδιοργάνωσης της ΝΔ» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε : «Κι εάν με επιλέξετε για αρχηγό σας να είστε βέβαιοι δε θα αφήσουμε ούτε μια μέρα να πάει χαμένη. Θα εργαστούμε όλοι μαζί για να κάνουμε τη ΝΔ που ονειρευόμαστε κα με τη ΝΔ που ονειρευόμαστε να φτιάξουμε την Ελλάδα μας, όπως της αξίζει».

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση