GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόντρα Τσίπρα-Μεϊμαράκη - ΒΙΝΤΕΟ

Ανέβηκαν οι τόνοι στη βουλή, ανάμεσα στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση...

Κόντρα Τσίπρα-Μεϊμαράκη - ΒΙΝΤΕΟ

Ανέβηκαν οι τόνοι στη βουλή, ανάμεσα στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο κ. Τσίπρας θέλησε να παρέμβει και να απαντήσει στον πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος στον κ. Μεϊμαράκη, είπε ότι παρακολούθησε με προσοχή την ομιλία του και διαπίστωσε ότι είχε καθαρά προεκλογικό ύφος και του υπενθύμισε ότι οι εκλογές έγιναν και τις κέρδισε ο ΣΥΡΙΖΑ. Αμέσως μετά ο Πρωθυπουργός, έκανε αναφορά στα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατία  με τον κ. Μεϊμαράκη να του απαντά ότι πολιτικά δεν είναι σωστό να παρεμβαίνει τόσο πολύ στα ζητήματα της Νέας Δημοκρατίας.

Στη συνέχεια η κόντρα συνεχίστηκε για το χρέος, με τον Πρωθυπουργό να καλεί τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να αποφασίσει να πάρει θέση για το ζήτημα αυτό, ενώ παράλληλα, έκανε αναφορά στον Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ ο οποίος νωρίτερα τόνισε ότι η Ευρώπη πρέπει να ασχοληθεί το χρέος της Ελλάδας.

Από την πλευρά του ο κ. Μεϊμαράκης, υπενθύμισε στον Αλέξη Τσίπρα ότι μέχρι πρότινος τον Φρανσούα Ολάντ, ο ίδιος τον αποκαλούσε Ολαντρέου. 

 

Δείτε το βίντεο 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση