GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ήθελαν θύματα οι πέντε βομβιστές της "Ομάδας Ε" στην Καλαμάτα

Θύματα, πιθανότατα, ήθελαν στα επόμενα τρομοκρατικά τους κτυπήματα οι πέντε της «Ομάδας Έψιλον ΕΥ», καθώς είχαν ήδη ετοιμάσει εκρηκτικ...

Ήθελαν θύματα οι πέντε βομβιστές της
Θύματα, πιθανότατα, ήθελαν στα επόμενα τρομοκρατικά τους κτυπήματα οι πέντε της «Ομάδας Έψιλον ΕΥ», καθώς είχαν ήδη ετοιμάσει εκρηκτικούς μηχανισμούς δεκαπλάσιας ισχύος από αυτούς της Παρασκευής που έπληξαν στόχους σε Καλαμάτα και Μυστρά, περιτυλιγμένους με βολίδες από μονόβολα φυσίγγια.
Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα της Καλαμάτας "Θάρρος", σε ιστοσελίδα που είχαν δημιουργήσει και είχε άμεση σχέση ο 52χρονος Καλαματιανός, έχει δημοσιευθεί πολυσέλιδη «Διακήρυξη ιερού Πολέμου» με τίτλο «Η Ελλάς υπό κατοχή», αλλά χωρίς να υπάρχει ημερομηνία ανάρτησης του κειμένου.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, έκρηξη, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και παράβασης των νομοθεσιών για τα όπλα, τα βεγγαλικά και τα ναρκωτικά.
Σήμερα θα οδηγηθούν στην ανακρίτρια Καλαμάτας για να απολογηθούν για τις πράξεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση