GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μουρούτης ψηφίζει... Άδωνι - ΦΩΤΟ

Τον Άδωνι Γεωργιάδη φαίνεται πως προτιμά για πρόεδρο της ΝΔ ο στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Γιώργος Μουρούτης...

Ο Μουρούτης ψηφίζει... Άδωνι - ΦΩΤΟ
Τον Άδωνι Γεωργιάδη φαίνεται πως προτιμά για πρόεδρο της ΝΔ ο στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Γιώργος Μουρούτης.
Ο πρώην διευθυντής του γραφείου Τύπου του Μεγάρου Μαξίμου έδωσε το παρών στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου του κ. Γεωργιάδη στην Αθήνα και ο φωτογραφικός φακός τον εντόπισε.
Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε ο ίδιος ο κ. Γεωργιάδης στο Facebook.

Ο κ. Μουρούτης εξέφρασε τη στήριξή του στον βουλευτή της ΝΔ και υποψήφιο για την ηγεσία του κόμματος ανοιχτά και μέσω Facebook.
"Είμαι πολυ περήφανος που υπηρέτησα την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Αντώνη Σαμαρά, την κυβέρνηση που κράτησε την Ελλάδα όρθια" έγραψε αναπαράγοντας δήλωση του κ. Γεωργιάδη.
"Μόλις κέρδισε καθαρά και ανοιχτά την ψήφο μου" σχολίασε.


Χαρακτηριστικό ήταν και το tweet του κ. Γεωργιάδη προς τον Γιώργου Μουρούτη, το οποίο ο τελευταίος έκανε retweet. "Πάμε γερά μπροστά με υπερηφάνεια για το παρελθόν μας και τους αγώνας μας".



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση