GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπεραστικό του Ομπάμα στον... Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

Ένα ασυνήθιστο τηλεφώνημα δέχθηκε στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS) ο Αμερικανός αστροναύτης Σκοτ Κέλι, ο οποίος έχει σπάσει το ρεκό...

Υπεραστικό του Ομπάμα στον... Διεθνή Διαστημικό Σταθμό
Ένα ασυνήθιστο τηλεφώνημα δέχθηκε στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS) ο Αμερικανός αστροναύτης Σκοτ Κέλι, ο οποίος έχει σπάσει το ρεκόρ για τη μεγαλύτερη παραμονή Αμερικανού στον ISS.
Στο τηλέφωνο ήταν ο Αμερικανός Πρόεδρος, ο οποίος θέλησε να τον συγχαρεί και να τον ρωτήσει... πώς περνάει εκεί πάνω! Ο Κέλι θα παραμείνει για έναν χρόνο στον Σταθμό και ήδη έχει διανύσει το μισό διάστημα.
″Αισθάνομαι ότι είμαι αρκετό καιρό εδώ, αλλά δεν θα έχω πρόβλημα να φτάσω ως το τέλος της αποστολής μου″ απάντησε στον Ομπάμα ο διάσημος αστρονάυτης, ο οποίος έχει καθηλώσει εκατομμύρια ανθρώπους με τις εντυπωσιακές εικόνες της Γής που ανεβάζει στον λογαριασμό του στο Instagram.
Ο Ομπάμα συνομίλησε και με τον δεύτερο Αμερικανό αστροναύτη, Κελ Λίντγκρεν, στο πλαίσιο της ″Βραδιάς της αστρονομίας″ στον Λευκό Οίκο, μια γιορτή για την επιστήμη, την τεχνολογία και το διάστημα.
Ο Αμερικανός πρόεδρος, ενθουσιασμένος από την συνομιλία, τουΐταρε στη συνέχεια στον λογαριασμό του: ″Μόλις μίλησα με το πλήρωμα του ΔΔΣ. Τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα τηλεφώνημα στο διάστημα!″.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση