GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεωργιάδης: Εγώ θα κερδίσω τον Τσίπρα, δε θα περιμένω να πέσει

“Η Νέα Δημοκρατία, ακόμα και εγώ να βγω πρόεδρος, θα παραμείνει ένα κεντροδεξιό κόμμα. Εγώ θα κερδίσω τον Αλέξη Τσίπρα. Δεν θα περιμέν...

Γεωργιάδης: Εγώ θα κερδίσω τον Τσίπρα, δε θα περιμένω να πέσει
“Η Νέα Δημοκρατία, ακόμα και εγώ να βγω πρόεδρος, θα παραμείνει ένα κεντροδεξιό κόμμα. Εγώ θα κερδίσω τον Αλέξη Τσίπρα. Δεν θα περιμένω να πέσει και θα αγωνιστώ γι’ αυτό. Ο κόσμος δεν θα φοβηθεί από τις ταμπέλες και θα πιστέψει αυτόν που θέλει να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις”, τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Star και τον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου.

Για το αν μπορεί κάποιος που έχει χαρακτηρίσει “τσίρκο” τη ΝΔ μπορεί να γίνει πρόεδρός της, ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε: “Είμαι ένα πολιτικός που παθιάζεται όταν έχει έναν αντίπαλο. Σε θέματα ύφους πρέπει να κάνω αυτοκριτική. Αλλά επί της ουσίας αυτό που έλεγα τότε είναι πως η ΝΔ είχε εγκαταλείψει τις θέσεις της. Επειδή την πρώτη φορά ως υποψήφιος με τη ΝΔ εκλέχθηκα με σταυρό και μάλιστα έκτος στη Β’ Αθηνών, πάνω από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη που ήταν έβδομος, σημαίνει πως οι νεοδημοκράτες ναι μεν ενοχλήθηκαν αλλά με εμπιστεύτηκαν. Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη μου είναι το ύφος των δηλώσεων μου όπως αυτή”, και σημείωσε: “Το μεγαλύτερο, ωστόσο, λάθος της πολιτικής μου πορείας είναι η προώθηση του βιβλίου του Κώστα Πλεύρη. Δεν έχω υπάρξει ποτέ αντισημίτης”.

Παράλληλα, ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ξεκαθάρισε: “Δεν είμαι όψιμος νεοδημοκράτης. Είμαι νεοδημοκράτης από τα νεανικά μου χρόνια. Έχω περάσει από τη ΔΑΠ. Όταν πήγα στο ΛΑΟΣ η ΝΔ είχε εγκαταλείψει τις θέσεις της. Το κόμμα του Καρατζαφέρη το ψήφιζαν νεοδημοκράτες απογοητευμένοι. Οι 8 στους 10 ψηφοφόρους μας τότε ήταν νεοδημοκράτες”.

Όπως εξήγησε. “το μεγάλο πρόβλημα της Δεξιάς από τη δεκαετία του ’80 είναι ότι υπέκυψε στην ιδεολογική κυριαρχία της Αριστεράς. Ο Τσίπρας υπερηφανεύεται πως είναι πρόεδρος της ριζοσπαστικής Αριστεράς. Ούτε καν της Αριστεράς. Ένας Δεξιός γιατί δεν μπορεί να το κάνει αυτό; Εγώ θέλω μια ΝΔ που θα βγει στο δρόμο και θα πείσει τον κόσμο πως οι ιδέες της κυριαρχούν στην Ευρώπη και όχι επειδή απλά ο Τσίπρας θα πέσει. Θέλω εμείς και ο κόσμος να ρίξει τον Τσίπρα όσο το δυνατόν γρηγορότερο”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση