GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε κόκκινο συναγερμό το "Μαμάτσειο" Νοσοκομείο Κοζάνης...

Οι ειδικευμένοι γιατροί του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης που εξυπηρετεί μία μεγάλη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας  καταγγέλουν  με επισ...

Οι ειδικευμένοι γιατροί του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης που εξυπηρετεί μία μεγάλη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας  καταγγέλουν  με επιστολή στο Διοικητή του Νοσοκομείου , στον Υπεάρχη, στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών και στην Επιθεώρηση Εργασίας Κοζάνης αλλά και στους κατοίκους ότι το Νοσοκομείο έχει φθάσει σε κόκκινο Συναγερμό από την υποστελέχωση του .
  Όλο αυτό το διάστημα  όμως  συμμεριζόμενοι τη γενική κατάσταση της χώρας, παρά την αύξηση των περιστατικών,  κατέβαλλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για την απρόσκοπτη λειτουργία του .  .
  Τώρα   μάλιστα βλέπουν οι  γιατροί ότι δεν μπορεί με αυτές τί  συνθήκες να διασφαλιστεί η Δημόσια Υγεία  , ότι  απαξιώνονται από το επίσημο κράτος και ότι τα Νοσοκομεία γενικά  έχουν μετατραπεί  σε  στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας.Τέλος καταλήγουν ότι το Εθνικό Σύστημα Υγείας κατέρρευσε  και τώρα δυστυχώς έχουν αρχίσει να καταρρέουν και  οι άνθρωποι που το υπηρετούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση