GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεβέντης: Έχω ψηφίσει μια φορά τον κ. Παφίλη - ΒΙΝΤΕΟ

Την αποκάλυψη ότι έχει ψηφίσει τον Θανάση Παφίλη όταν ήταν υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής, έκανε ο Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στο ΣΚΑ...

Λεβέντης: Έχω ψηφίσει μια φορά τον κ. Παφίλη - ΒΙΝΤΕΟ
Την αποκάλυψη ότι έχει ψηφίσει τον Θανάση Παφίλη όταν ήταν υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής, έκανε ο Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στο ΣΚΑΪ.
Κληθείς να σχολιάσει όσα είπε ο βουλευτής του ΚΚΕ, αναφερόμενος στον κ. Λεβέντη, συστήνοντάς του να είναι πιο προσεκτικός γιατί γνωρίζονται απο τα φοιτητικά χρόνια όσοι είναι μεγαλύτεροι στη βουλή, απάντησε:  "Ο κ.Παφίλης ήταν φοιτητής νομικής στη Θεσσαλονίκη και εγώ ήμουν στο Μετσόβιο. Από πού γνωριζόμαστε; Εγώ τον κ. Παφίλη τον έχω ψηφίσει μια φορά σαν περιφερειάρχη. Το ξέρει η κ. Παπαρήγα. Είναι η μόνη μου σχέση με τον κ. Παφίλη"
"Το ΚΚΕ όταν δεν του αρέσει κάτι συνηθίζει να λέει κάτι τέτοια φωτογραφικά... Εκείνοι είναι που πρέπει να απολογηθούν που με τον Μητσοτάκης δεν έθεσαν ζήτημα απλής αναλογικής" τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση