GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Μπέττυ Μαγγίρα αποκαλύπτει τι έγινε με την εκπομπή "Όλα παίζουν"

Η Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε στην κάμερα του «Πρω1νό» για την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν και τη συμμετοχή της στην ομάδα του «Όλα Παίζουν...

Η Μπέττυ Μαγγίρα αποκαλύπτει τι έγινε με την εκπομπή
Η Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε στην κάμερα του «Πρω1νό» για την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν και τη συμμετοχή της στην ομάδα του «Όλα Παίζουν».
Η εκπομπή δεν συνέχισε τη φετινή σεζόν και η παρουσιάστρια πήρε θέση για όσα συνέβησαν.
«Δεν μου δόθηκε η ευκαιρία. Ήταν το είδος εκπομπής που δεν ταίριαζε σε μένα. Θεωρώ ότι δεν δέσαμε όπως θα δέναμε κάτω από άλλες συνθήκες ή με άλλα άτομα».
Μάλιστα, ανέφερε πως της έγινε πρόταση για τη συνέχιση της συνεργασίας, την οποία όμως αρνήθηκε καθώς δεν μπορούσε να προλάβει με τις θεατρικές τις υποχρεώσεις.
«Ήταν πολύ δύσκολη χρονιά πέρυσι για μένα να τα κάνω και τα δύο».
Σε ότι αφορά την πρώην συμπαρουσιάστριά της, Κατερίνα Καινούργιου, και το νέο της ξεκίνημα με το «Λόγω TiVis», δήλωσε:
«Είναι μία κοπέλα που την παραδέχομαι πάρα πολύ γιατί δουλεύει πάρα πολύ σκληρά. Έχει το στόχο πολύ ξεκάθαρο στο μυαλό της. Ξέρει πολύ καλά τι θέλει, ξέρει τι μπορεί να κάνει καλά και πιστεύω πως είναι άνθρωπος που θέλει την τηλεόραση και που η τηλεόραση τη θέλει».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση