GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Έλληνας ηθοποιός που εξομολογείται ότι σιχαίνεται το σεξ

Άγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής αποκάλυψε στο περιοδικό «Down Town» Κύπρου ο ζεν πρεμιέ της δεκαετίας του '80, Σταμάτης Γαρδέλ...

Ο Έλληνας ηθοποιός που εξομολογείται ότι σιχαίνεται το σεξ
Άγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής αποκάλυψε στο περιοδικό «Down Town» Κύπρου ο ζεν πρεμιέ της δεκαετίας του '80, Σταμάτης Γαρδέλης.
O ηθοποιός παραδέχθηκε πως είναι σεξομανής αλλά... σιχαίνεται το σεξ, ενώ απάντησε και σε ποια ηλικία έκανε σεξ για πρώτη φορά.
Ερωτηθείς για το εάν χρόνος είναι φίλος του ή εχθρός του απάντησε: «Δεν το έχω σκεφτεί. Στην πράξη, ο χρόνος είμαστε εμείς. Δεν πιστεύω στο “να κρατούσε αυτό για πάντα”. Θα ήταν πληκτικό να ήμουν μόνιμα ευτυχισμένος. Υπάρχουν στιγμές βιολογικής και συναισθηματικής ολοκλήρωσης και πνευματικής και σωματικής εκσπερμάτωσης, που λες “θέλω να πεθάνω τώρα”. Αλλά δεν το εννοείς. Γιατί, μετά, ευχαριστιέσαι τον ύπνο σου. Και τον ευχαριστιέσαι ακόμα περισσότερο όταν κοιμάσαι μόνος σου το βράδυ στο κρεβάτι. Ίσως κάποιοι να το θεωρήσουν ακόμα μία ιδιορρυθμία μου. Ίσως είναι. Όσο μεγαλώνω δεν μου αρέσει η συχνότητα της επαφής με το ανθρώπινο σώμα. Είναι αυτό που λένε κάποιοι ομοφυλόφιλοι: “Είμαι gay αλλά σιχαίνομαι τους άνδρες”. Έτσι κι εγώ. Είμαι σεξομανής, αλλά σιχαίνομαι το σεξ».
Άνδρας, όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος, έγινε στα 17. «Τότε νόμιζα ότι έγινα άνδρας. Τώρα, ξέρω ότι ο ανδρισμός έχει να κάνει με τις σωστές αποφάσεις που παίρνει ο καθένας για τον εαυτό του και με την ωριμότητα. Πάντα είχα βαθιά ανησυχία με τις γνώσεις. Ήθελα να μάθω. Ήθελα να ξέρω, ώστε να μπορώ να απαντήσω σε περίπτωση που με ρωτούσαν. Όχι για το τι θα πει ο άλλος. Γιατί σε τέτοιο μικροαστικό συντηρητικό περιβάλλον μεγάλωσα. Ο άλλος τελικά δεν λέει ποτέ τίποτα. Ήθελα να γνωρίζω για μένα. Γινόμουν πιο ευτυχισμένος όταν γνώριζα κάτι παραπάνω.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση