GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ρανιέρι... κερνάει πίτσες επειδή η Λέστερ δεν έφαγε γκολ!

Μπορεί με την εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου ο Κλαούντιο Ρανιέρι να τα θαλάσσωσε, όμως με τη Λέστερ, που έχει αναλάβει από το καλοκαίρι...

Ο Ρανιέρι... κερνάει πίτσες επειδή η Λέστερ δεν έφαγε γκολ!
Μπορεί με την εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου ο Κλαούντιο Ρανιέρι να τα θαλάσσωσε, όμως με τη Λέστερ, που έχει αναλάβει από το καλοκαίρι, τα πάει μια χαρά: στο πιο απαιτητικό πρωτάθλημα του κόσμου, την Πρέμιερ Λιγκ, οι “αλεπούδες” βρίσκονται στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις.

Ένα παράπονο είχε μόνο ο Ρανιέρι: Ότι αν και η ομάδα του κέρδιζε τα περισσότερα παιχνίδια της, δεν κατάφερνε σε κανένα από αυτά να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Είχε μάλιστα υποσχεθεί στους παίκτες του ότι όταν θα κατάφερναν να μη δεχθούν γκολ σε έναν αγώνα, θα τους κερνούσε πίτσα!

Ε, η ώρα του κεράσματος έφτασε. Η Λέστερ επικράτησε την Κυριακή με 1-0 της Κρίσταλ Πάλας, και ο Ρανιέρι επιβεβαίωσε ότι θα τηρήσει την υπόσχεσή του.

“Είμαι πολύ χαρούμενος. Είμαι ικανοποιημένος με τη συγκέντρωσή μας και επίσης επειδή στα τελευταία δέκα λεπτά δείξαμε χαρακτήρα, φυσική κατάσταση, τα πάντα”, δήλωσε ο περιχαρής Ρανιέρι, και πρόσθεσε: “Θα τους ρωτήσω πότε θέλουν να φάνε πίτσα”, εξηγώντας πως “είναι υδατάνθρακες, κάνουν καλό στους μύες”.

Πάντως, ο Ιταλός προπονητής επιμένει πως η Λέστερ δεν πρέπει να... καβαλήσει το καλάμι, ξεκαθαρίζοντας πως στόχος της ομάδας είναι η παραμονή στην κατηγορία. “Πρέπει να πιάσουμε τους 40 βαθμούς για να είμαστε ασφαλείς”, ανέφερε, και συμπλήρωσε: “Ακόμα 21, γιατί αυτή είναι η φιλοσοφία μου”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση