GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης βρίσκεται σήμερα μπροστά σε μία μεγάλη ιστορική ευθύνη...

Από τον Ευριπίδη Μπίλλη. Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης βρίσκεται σήμερα μπροστά σε μία μεγάλη ιστορική ευθύνη. Σήμερα είναι ο μόνος που μπορεί ν...

Από τον Ευριπίδη Μπίλλη.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης βρίσκεται σήμερα μπροστά σε μία μεγάλη ιστορική ευθύνη.
Σήμερα είναι ο μόνος που μπορεί να σώσει τον Ελληνισμό από την υποδούλωση και την καταστροφή. Και το κόμμα του από τα νεοταξικά προδοτικά μικρόβια που προσπαθούν να γίνουν αρχηγοί και να το αλώσουν νεοταξικά.
Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είναι κατ’ αρχήν βέρος δυναμικός και ντόμπρος Κρητικός.
Δεν είναι από τζάκια, δεν είναι πολιτικάντης, και είναι έμπειρος πολιτικός, παλιόςπατριώτης νεοδημοκράτης, όχι από αυτές και αυτούς τους μαϊντανούς που επί 4 χρόνιαπροκαλούσαν τον Ελληνισμό.
Δεν είναι παιδαρέλλι τύπου Τσίπρα και επίσης έχει προσωπικότητα και άλλα που θα κάνουν τον αηδιαστικό ηλίθιο Γιούνκερ (όρα στο τέλος) να το σκεφθεί πολύ για να τον αγκαλιάσει και να ασπασθεί τα μουστάκια του.
Να είναι βέβαιος ο Μεϊμαράκης, ότι μόλις δείξει ως στόχο του την απαλλαγή του Ελληνισμού από την κατοχή και από την καταστροφή και την απαλλαγή από όλους τους διακομματικούς ψευτο- αριστεροδεξιοσοσιαλιστο-προδότες , θα τον αγκαλιάσει όλος Ελληνισμός.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση