ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Προσπαθούν να εκκενώσουν την πλατεία Βικτορίας (βίντεο)

Share it:
Προσπαθούν να εκκενώσουν την πλατεία Βικτορίας (βίντεο)

Νωρίτερα από το προγραμματισμένο φεύγουν οι πρόσφυγες από την Πλατεία Βικτωρία. Στο σημείο βρέθηκε ο αρμόδιος υπουργός Γ. Μουζάλας ο οποίος ανέφερε ότι το υπουργείο προσπαθεί να αποφορτίσει περιοχές που έχουν συγκεντρωθεί μετανάστες.

Hδη πάνω από 400 πρόσφυγες έχουν μεταφερθεί σε εγκαταστάσεις του γηπέδου χόκεϊ στο Ελληνικό, ενώ αυτή την ώρα μεταφέρονται μετανάστες στο Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου. Περίπου χίλιοι μετανάστες μεταφέρονται σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο Γαλατσίου.

Σημειώνεται ότι παρά το γεγονός ότι ορισμένοι από τους πρόσφυγες μπαίνουν στα λεωφορεία για να φύγουν η πλατεία γεμίζει ξανά αφού νέοι έρχονται με τον Ηλεκτρικό.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Μαρκόπουλος δήμαρχος Γαλατσίου, μιλώντας στο STAR ανέφερε ότι ο δήμος δεν έχει κάποια επίσημη ενημέρωση και δήλωσε αιφνιδιασμένος.

Σημειώνεται ότι δυσκολεύει η διαβίωση μεταναστών και προσφύγων που κατασκηνώνουν στην πλατεία Βικτωρίας καθώς οι καιρικές συνθήκες δυσκολεύουν.

Το πρωί της Πέμπτης πρωτοβουλίες πολιτών έδωσαν φαγητό κυρίως σε μικρά παιδιά ενώ σήμερα αναμένονται άλλοι 2.500 πρόσφυγες με το πλοίο Ελ. Βενιζέλος από τη Μυτιλήνη.

Share it:
Reactions:

Κοινωνία

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση