GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το βιβλίο που περιγράφει πως "η Χίλαρι έδερνε τον Κλίντον"!

«Βαρύ χέρι» φαίνεται ότι έχει η Χίλαρι Κλίντον, με τον Μπιλ να έχει πληρώσει ακριβά τόσο τον λεκέ στο Monicagate όσο και τα νεύρα της συζύ...

Το βιβλίο που περιγράφει πως η Χίλαρι έδερνε τον Κλίντον!
«Βαρύ χέρι» φαίνεται ότι έχει η Χίλαρι Κλίντον, με τον Μπιλ να έχει πληρώσει ακριβά τόσο τον λεκέ στο Monicagate όσο και τα νεύρα της συζύγου του γενικότερα. Νέο βιβλίο αποκαλύπτει ότι η υποψήφια για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος έχει βίαιο χαρακτήρα, τον οποίο εκδηλώνει με επανειλημμένα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας εναντίον του πρώην πλανητάρχη.
Στο βιβλίο «The Clintons’ War On Women», που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 13 Οκτωβρίου, ο σύμβουλος πολιτικών Ρότζερ Στόουν αναφέρει ότι η Χίλαρι «έχει δείρει τον Μπιλ, τον έχει χτυπήσει με σκληρά αντικείμενα και τον έχει γδάρει με τα νύχια της μέχρι που μάτωσε». Ο συγγραφέας υπόσχεται να αποκαλύψει τις επιθέσεις που έκαναν οι Κλίντον σε όσους στέκονταν εμπόδιο στο «εμμονικό κυνήγι τους για την εξουσία», αλλά και «κάτι άλλο», που θεωρεί ότι θα μπορούσε να εκτροχιάσει την πορεία της Χίλαρι προς τον προεδρικό θώκο.
Ξέσπασμα
Τα βίαια ξεσπάσματα της Χίλαρι έχουν γίνει θέμα σειράς βιβλίων. Ο Κρίστοφερ Άντερσεν στο «American Evita: Hillary Clinton’s Path To Power» αναφέρει ότι πέταξε στον Μπιλ βιβλία και τασάκι, τα οποία έβρισκαν πάντα τον στόχο τους. Μια φορά τον χτύπησε τόσο δυνατά στο πρόσωπο ώστε το σημάδι ήταν εμφανές στους μυστικούς πράκτορες. Οδηγοί στις λιμουζίνες με τις οποίες μετακινούνταν το προεδρικό ζεύγος ανέφεραν ότι τσακώνονταν μέσα στο όχημα και του πετούσε φακέλους, σημειωματάρια ή κλειδιά αυτοκινήτου.
Η Γκέιλ Σίχι στο βιβλίο «Hillary’s Choice» καταγράφει τη μαρτυρία της γραμματέως Τύπου του Λευκού Οίκου, Ντι Ντι Μάγιερς, η οποία τον είδε με βαθιά γρατσουνιά στον λαιμό έπειτα από τσακωμό, ενώ αποκαλύπτει ότι η πρώην πρώτη κυρία εξοργιζόταν με τους συνεργάτες της όταν διαφωνούσαν μαζί της, τους εξευτέλιζε και γινόταν εκδικητική.
Ο  δημοσιογράφος Εντ Κλάιν στο νέο του βιβλίο «Unlikeable» ισχυρίζεται ότι η Χίλαρι έριξε κάτω από τα νεύρα της κάμερα στην οποία εξασκούνταν με τον εκπαιδευτή της, για να φαίνεται πιο συμπαθής. Άλλα βιβλία αναφέρουν ότι φερόταν άσχημα στο προσωπικό και στους μυστικούς πράκτορες. Στο «Unlimited Access» ο πράκτορας του FBI Γκάρι Αλντριντζ αναφέρει ότι τον έβρισε όταν είχε νεύρα, ενώ ο πρώην πράκτορας Νταν Έμετ στη νέα έκδοση του βιβλίου του «Within Arm’s Length» γράφει ότι δεν την άκουσε ποτέ να λέει «ευχαριστώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση