GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα γκολ του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 4-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Δείτε όλα τα γκολ της αναμέτρησης. Ο Ολυμπιακό...

Τα γκολ του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ - ΒΙΝΤΕΟ
Ο Ολυμπιακός επικράτησε 4-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Δείτε όλα τα γκολ της αναμέτρησης.
Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο σκορ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ με κεφαλιά του Μποτία στο 28ο λεπτό. Η φάση του γκολ προήλθε από κόρνερ που κέρδισαν οι Πειραιώτες και εκτέλεσε ο Τσόρι Ντομίγκες, με τον Μποτία να κερδίζει την εναέρια μονομαχία και με εξ επαφής κεφαλιά να ανοίγει το σκορ στο 28ο λεπτό του ντέρμπι.
ΙΔΟΥ ΤΟ 1-0 ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ:


Στο 70ο λεπτό το ντέρμπι πήρε ξανά "φωτιά", όταν ο Ιντέγε με ωραία ατομική ενέργεια (κοντρόλ και περιστροφή) και άψογο πλασέ, έκανε το 2-0 για τους "ερυθρόλευκους".
Ιδού το 2-0 του Ολυμπιακού:

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 78', ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος είχε μπει πριν λίγο στο ντέρμπι, διαμόρφωσε το 3-0:
Ιδού το 3-0 του Ολυμπιακού:


Στο τέλος και συγκεκριμένα στις καθυστερήσεις, ο Φορτούνης έκανε το 4-0 από το σημείο του πέναλτι.
Ιδού το 4-0 του Ολυμπιακού:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση