GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΘΕΟΔΩΡΟΒΙΑ ΠΛΑΚΑ: Ο ΗΡΩΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ!

Η Θεοδωροβία Πλακά, η Ελληνίδα που δεν φοβάται να τα βάλει με το σάπιο κατεστημένο, προσεχώς θα προσχωρήσει και σε νέες αποκαλύψεις που λ...

Η Θεοδωροβία Πλακά, η Ελληνίδα που δεν φοβάται να τα βάλει με το σάπιο κατεστημένο, προσεχώς θα προσχωρήσει και σε νέες αποκαλύψεις που λίγοι θα τολμήσουν να παίξουν…
 Γιατί ο λόγος της αποτελεί μαχαίρι στις πληγές κάποιων…
Τίποτα όμως δεν είναι τυχαίο…
Η Θεοδωροβία είναι κόρη του αείμνηστου Κωνσταντίνου Πλακά, στρατιωτικού του πολεμικού ναυτικού!
Ο Κων/νος Πλακάς έλαβε μέρος στον Ελληνοιταλικό, Ελληνογερμανικό και Ελληνοαλβανικό πόλεμο και έχει παρασημοφορηθεί 3 φορές από το Ελληνικό κράτος για την ανδρεία του!
Το 1944 φορώντας την στολή του και γυρνώντας από την μέση ανατολή τον έπιασαν οι κομμουνιστές και τον κατακρεούργησαν με 60 ξυραφιές σε όλο του το κορμί.
Τον παράτησαν αναίσθητο στις γραμμές του τραίνου στο βοτανικό.Ευτυχώς τον μάζεψαν, αλλά έμεινε ζωντανός νεκρός στο κρεββάτι 11 χρόνια.
Σαν απόγονος αυτού του ανθρώπου δεν μπορώ να ανεχθώ κανένα ψευτοπατριώτη προδότη εθνικό καταστροφέα και οικονομικό εγκληματία της πατρίδας μου θα αγωνιστώ μεχρι τέλους !
Θεοδωροβία Πλακά

2 σχόλια

  1. Εμμ..Στα @@ μας.
    εξαλλου εισαι η μονη με πονεμενο σοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν συνηθίζω να συνομιλώ με όσους κρύβονται πίσω από ανωνυμίες καί με ευκολία εξαπολύουν βρισιές τέτοιου είδους,αν καί έχω την δυνατότητα λόγω του ότι έχω απειληθεί πολλάκις να απευθυνθώ στις αρμόδιες αρχές καί να ανακαλύψω ποιός κρύβεται πίσω από χυδαιότητες.
    Όμως επειδή πρόκειται γιά Πατέρα ήρωα καί όχι γιά "σόϊ" έχω να σού πώ ότι αν είχες αυτά τα οποία επικαλείσαι καί μας γράφεις,γιά να θίξεις την μνήμη εκείνου καί εμένα,θα τα έγραφες με το ονοματεπώνυμό σου.Οι ΆΝΤΡΕΣ φανερώνουν το ονοματεπώνυμό τους ,όταν επιλέγουν να βρίσουν μία γυναίκα.
    Θεοδωροβία Πλακά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση