GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Χατζηνικολάου για τις εξαγγελίες περί μείωσης των βουλευτικών αποζημιώσεων - ΒΙΝΤΕΟ

«Νομίζω ότι είναι η στιγμή να δείξει το πολιτικό σύστημα και οι εκπρόσωποί του ότι καταλαβαίνει τι πόνο έχει προκαλέσει με τις αποφάσεις τ...

Ο Νίκος Χατζηνικολάου για τις εξαγγελίες περί μείωσης των βουλευτικών αποζημιώσεων - ΒΙΝΤΕΟ
«Νομίζω ότι είναι η στιγμή να δείξει το πολιτικό σύστημα και οι εκπρόσωποί του ότι καταλαβαίνει τι πόνο έχει προκαλέσει με τις αποφάσεις του των τελευταίων ετών στην ελληνική κοινωνία» ανέφερε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.
«Νομίζω ότι πρέπει να μειωθούν οι αποδοχές των εκπροσώπων του λαού ισόποσα τουλάχιστον με τις αποδοχές των άλλων εργαζομένων στο δημόσιο τομέα. Να δουν δηλαδή, πόσο πλήρωσε την κρίση ο δημόσιος υπάλληλος ή ο συνταξιούχος του δημοσίου και να μειώσουν τους μισθούς τους όσο μειώθηκαν οι μισθοί και οι συντάξεις των υπολοίπων Ελλήνων», τόνισε και πρόσθεσε:
«Πρέπει να τελειώνουμε μία και καλή με τα προνόμια των βουλευτών. Να τα αποκτήσουν ξανά όταν θα μπορέσουν να βγάλουν τη χώρα από την κρίση».
Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση