GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βατικανό: Ο Πάπας δεν έχει όγκο στον εγκέφαλο

Το Βατικανό διέψευσε σήμερα δημοσιεύμα του ιταλικού Τύπου σύμφωνα με το οποίο ο πάπας Φραγκίσκος έχει διαγνωστεί με καλοήθη όγκο στον ...

Βατικανό: Ο Πάπας δεν έχει όγκο στον εγκέφαλο
Το Βατικανό διέψευσε σήμερα δημοσιεύμα του ιταλικού Τύπου σύμφωνα με το οποίο ο πάπας Φραγκίσκος έχει διαγνωστεί με καλοήθη όγκο στον εγκέφαλο.
Σύμφωνα με σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας Quotidiano Nazionale, ο 78χρονος πάπας "πρόσφατα" μεταφέρθηκε μυστικά με ελικόπτερο σε μία μικρή πόλη της Τοσκάνης για να επισκεφθεί έναν Ιάπωνα γιατρό. Η εφημερίδα έγραψε ότι ο Αργεντίνος ποντίφικας διαγνώστηκε με έναν "μικρό, σκουρόχρωμο όζο στον εγκέφαλο", ο οποίος είναι ιάσιμος.
"Ο πάπας πραγματοποιεί τις δραστηριότητές του εντατικά όπως πάντα. Είναι πολύ ανεύθυνη η διασπορά αβάσιμων ειδήσεων και ανάξια προσοχής", αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του Βατικανού Φεντερίκο Λομπάρντι.
Ο πάπας δείχνει καλά στην υγεία του τους τελευταίους μήνες παρά τους πόνους στα πόδια εξαιτίας της ισχιαλγίας από την οποία υποφέρει, για την οποία υποβάλλεται τακτικά σε φυσιοθεραπεία στο Βατικανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση