GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σόιμπλε: Το Brexit θα ήταν μια καταστροφή

O υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε διαβεβαίωσε σήμερα πως επιθυμεί να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να αποφευχθεί το ενδ...

Σόιμπλε: Το Brexit θα ήταν μια καταστροφή

O υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε διαβεβαίωσε σήμερα πως επιθυμεί να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο της αποχώρησης της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ εκτίμησε ότι ένα τέτοιο σενάριο θα ήταν μια «καταστροφή» τόσο για τους Βρετανούς, όσο και για τους Ευρωπαίους.

«Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να αποφύγουμε ένα Brexit, διότι το Brexit θα ήταν μια καταστροφή για τη Βρετανία και για τους Ευρωπαίους» επισήμανε ο Σόιμπλε κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης με φοιτητές του πανεπιστημίου Sciences Po του Παρισιού.

«Ελπίζω ότι θα καταφέρουμε να πείσουμε τη Βρετανία ότι πρέπει να παραμείνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση» υπογράμμισε.

«Δεν ελπίζω ότι θα καταφέρουμε να πείσουμε τη Βρετανία να προσχωρήσει στην Ευρωζώνη τα επόμενα χρόνια, αυτό θα χρειαστεί χρόνο» σημείωσε.

Ο Σόιμπλε ανέφερε επιπλέον ότι υφίσταται το ενδεχόμενο να υπάρξουν «περιορισμένες τροποποιήσεις στη Συνθήκης της Λισαβόνας».

 

1 σχόλιο

  1. DEFAULT & EXIT
    “FUCK THE €U”
    “FUCK THE €URO”
    “FUCK THE BANK$T€R$"
    "FUCK THE ROTH$CHILD$"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση