GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην κορυφαία ενδεκάδα του Champions League ο Φορτούνης

Ο Ολυμπιακός έκανε σπουδαία νίκη για τη δεύτερη αγωνιστική του Champions League, αλώνοντας το Λονδίνο. Δε θα μπορούσε, λοιπόν, να μην έ...

Στην κορυφαία ενδεκάδα του Champions League ο Φορτούνης

Ο Ολυμπιακός έκανε σπουδαία νίκη για τη δεύτερη αγωνιστική του Champions League, αλώνοντας το Λονδίνο. Δε θα μπορούσε, λοιπόν, να μην έχει «εκπροσώπηση» στους κορυφαίους έντεκα! 

Εκεί βρίσκεται ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος και γκολ έβαλε (από απευθείας εκτέλεση κόρνερ και λάθος εκτίμηση του Οσπίνα) και γενικά ηγήθηκε των Πειραιωτών! 

Σε σύστημα 4-3-3, κάτω απ’ την εστία βρίσκουμε τον Χαρτ, ο οποίος και πέναλτι έπιασε για λογαριασμό της Μάντσεστερ Σίτι και αρκετές επεμβάσεις έκανε στο ματς με την Γκλάντμπαχ. 

Αριστερό μπακ είναι ο Μλαντένοβιτς της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ που «σόκαρε» δις τη Ρόμα, δεξί ο Μαϊκόν της Πόρτο, που εξίσου βρήκε δίχτυα κόντρα στην Τσέλσι, ενώ το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας αποτελείται απ’ τους Μπαρτζάλι (Γιουβέντους) και Νταβίντ Λουίζ (Παρί Σεν Ζερμέν και πέτυχε γκολ). 

Στην… επιθετική τριπλέτα του άξονα, πέραν του Έλληνα άσου των ερυθρολεύκων, βρίσκεται ο Μάτα της Γιουνάιτεντ, ο οποίος σκόραρε και είχε μια φοβερή ασίστ με τακουνάκι (στην ανατροπή-νίκη με την Βόλφσμπουργκ), ενώ «θέση» έχει και ο Γκαϊτάν της Μπενφίκα με σημαντικό γκολ στο διπλό επί της Ατλέτικο Μαδρίτης. 

Στην κορυφή της επίθεσης βρίσκει κανείς τον Λεβαντόφσκι που για ακόμα μια φορά ήταν φοβερός, σημειώνοντας χατ-τρικ απέναντι στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, έχοντας δίπλα του τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που πέτυχε δύο γκολ (501 συνολικά) κόντρα στην Μάλμε, ενώ μαζί τους υπάρχει και ο Χουλκ, καθώς ο Βραζιλιάνος δημιούργησε τα δύο τέρματα της Ζενίτ στο 2-1 με την Γάνδη.


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση