GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Eκδοτικός οίκος του Μπερλουσκόνι αγόρασε τις εκδόσεις βιβλίων Ριτσόλι

Ο εκδοτικός οίκος Μονταντόρι, του ομίλου Μπερλουσκόνι, αγόρασε τις εκδόσεις βιβλίων Ριτσόλι, όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης...

Eκδοτικός οίκος του Μπερλουσκόνι αγόρασε τις εκδόσεις βιβλίων Ριτσόλι Ο εκδοτικός οίκος Μονταντόρι, του ομίλου Μπερλουσκόνι, αγόρασε τις εκδόσεις βιβλίων Ριτσόλι, όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης. Για την αγορά αυτή, καταβλήθηκαν 127,5 εκατομμύρια ευρώ, «με την δυνατότητα αυξομείωσης της τελικής τιμής, της τάξης των πέντε εκατομμυρίων ευρώ», αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων Ansa.
Yπενθυμίζεται ότι του οίκου Mondadori προΐσταται η μεγαλύτερη κόρη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Μαρίνα, ενώ, σύμφωνα με τους πρώτους υπολογισμούς, ο νέος γίγαντας των ιταλικών εκδόσεων θα εξασφαλίσει το 38% του τομέα των βιβλίων.
Αναμένεται τώρα να εκφρασθεί η ιταλική αρχή κατά των τραστ, σχετικά με το αν με την συγκεκριμένη συμφωνία τυχαίνουν σεβασμού οι κανόνες ελεύθερου ανταγωνισμού της αγοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση