GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς η ρήξη με την Τρέμη οδήγησε τον Ευαγγελάτο εκτός Μega…

Ήταν Τετάρτη στα μέσα Μαίου, όταν η Όλγα Τρέμη και ο Νίκος Ευαγγελάτος, συμπαρουσιαστές στην εκπομπή ON LINE, είχαν οξύτατη κόντρα στον «...

Ήταν Τετάρτη στα μέσα Μαίου, όταν η Όλγα Τρέμη και ο Νίκος Ευαγγελάτος, συμπαρουσιαστές στην εκπομπή ON LINE, είχαν οξύτατη κόντρα στον «αέρα», η οποία έγινε ακόμη πιο σφοδρή στη διάρκεια του διαλείμματος.

Από εκείνο το βράδι οι σχέσεις τους διερράγησαν και δεν επανήλθαν ποτέ στη προτεραία κατάσταση. Η παρουσιάστρια (και του δελτίου) του Mega θεώρησε ότι την προσέβαλε δημοσίως, υψώνοντας τον τόνο της φωνής του, και παρότι -στη συνέχεια- της ζήτησε συγνώμη, δεν ικανοποιήθηκε.

Με την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν η ατμόσφαιρα μεταξύ τους παρέμεινε παγωμένη και στα καθημερινά δελτία η επικοινωνία τους ήταν τυπική. Έφτασε, όμως, η στιγμή που έπρεπε να ξεκινήσουν (με μεγάλη καθυστέρηση) οι εβδομαδιαίες βραδινές πολιτικές εκπομπές. Η Ανατροπή του Γιάννη Πρετεντέρη κάθε Tρίτη και το ON LINE κάθε Τετάρτη. Τότε, Τρέμη και Ευαγγελάτος αρνήθηκαν να συνυπάρξουν και ζήτησαν χωριστές εκπομπές.

Το κανάλι, μετά από πολλές διαβουλεύσεις, απάντησε αρνητικά και ο Ευαγγελάτος επανήλθε με νέα πρόταση. Να κάνουν μια Τετάρτη μαζί, τις επόμενες δυο εναλλάξ και την τέταρτη ξανά μαζί. Ωστόσο,και η παραλλαγή απερρίφθη.

Μετά από αυτό ο Ευαγγελάτος πήρε την πρωτοβουλία για συναινετικό διαζύγιο με τον σταθμό, στον οποίο υπήρξε για λίγους μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση