GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μποϊκοτάρουν ματς του Europa League για να μην ενισχυθούν πρόσφυγες

Χωρίς τους σκληροπυρηνικούς οπαδούς της υποδέχεται η Σπάρτα Πράγας τον ΑΠΟΕΛ για το Europa League, καθώς ο σύλλογος των φανατικών οπαδώ...

Μποϊκοτάρουν ματς του Europa League για να μην ενισχυθούν πρόσφυγες

Χωρίς τους σκληροπυρηνικούς οπαδούς της υποδέχεται η Σπάρτα Πράγας τον ΑΠΟΕΛ για το Europa League, καθώς ο σύλλογος των φανατικών οπαδών της ομάδας Ultras αποφάσισε να μποϊκοτάρει το ματς εξαιτίας του σχεδίου των ευρωπαϊκών ποδοσφαιρικών συλλόγων να δωρίσουν ένα ευρώ από κάθε εισιτήριο για παροχή υποστήριξης στους πρόσφυγες που καταφθάνουν στην Ευρώπη για ένα καλύτερο μέλλον.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση Συλλόγων ζήτησε από όλους τους συλλόγους που αγωνίζονται στο Champions League και στο Europa League να δωρίσουν τα ποσά που τους αναλογούν μετά τα εντός έδρας παιχνίδια τους είτε τον Σεπτέμβριο, είτε αυτήν την εβδομάδα.

Οι Ultras της Σπάρτα Πράγας ανακοίνωσαν ότι “μετά από μακρά συζήτηση αποφάσισαν να αποστασιοποιηθούν” από τον αγώνα, αντιδρώντας στην απόφαση με την οποία ενισχύονται οι πρόσφυγες που “στιγμιαία πλημμυρίζουν τη γηραιά ήπειρο”.

“Γνωρίζουμε ότι αυτό θα αποδυναμώσει τους παίκτες μας στο γήπεδο, αλλά δεν θα δεχθούμε βρώμικες πρακτικές από οργανώσεις όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση Συλλόγων και η UEFΑ, που από τη μία τιμωρούν την εμπλοκή της πολιτικής στον αθλητισμό και από την άλλη μας την επιβάλλουν”, ανέφερε ο σύλλογος Ultras στη σελίδα του στο Facebook, προσθέτοντας: “Μπορούμε να ζήσουμε με την απώλεια τριών βαθμών, αλλά δεν μπορούμε να χάσουμε την Ευρώπη”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση