GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πανηγυρική είσοδος της Ferrari στη Wall Street (φωτογραφίες)

Γιορτινό ήταν το κλίμα την Τετάρτη μέσα και έξω από το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, με δεκάδες κόσμου να έχουν συγκεντρωθεί στη Wal...

Πανηγυρική είσοδος της Ferrari στη Wall Street (φωτογραφίες)
Γιορτινό ήταν το κλίμα την Τετάρτη μέσα και έξω από το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, με δεκάδες κόσμου να έχουν συγκεντρωθεί στη Wall Street για να δουν από κοντά τα πανάκριβα και εντυπωσιακά μοντέλα της Ferrari που ήταν παραταγμένα έξω από το NYSE, με αφορμή της είσοδο της αυτοκινητοβιομηχανίας στο χρηματιστήριο.


 Ως πρόσωπο της ημέρας, ο πρόεδρος της Ferrari Σέρτζιο Μαρκιόνε χτύπησε το καμπανάκι στο Χρηματιστήριο της Ν.Υόρκης κατά την έναρξη της συνεδρίασης ενώ επί ώρα μιλούσε με δημοσιογράφους και χαιρετούσε τον κόσμο, που είχε συγκεντωθεί έξω από το κτίριο.
Η διαπραγμάτευση της μετοχής με το σύμβολο Race, ξεκίνησε στα 52 δολάρια,ενώ η αξία της εταιρείας διαμορφώνεται 9,8 δισεκατομμύρια δολάρια.


Με την είσοδο στο αμερικανικό χρηματιστήριο και το νέο οικονομικό πλάνο της εταιρείας, η Ferrari αποσκοπεί στο να υπηρετήσει φιλόδοξα σχέδια χρηματοδότησης της Alfa Romeo, της Jeep και της Maserati, μάρκες που ανήκουν στον ίδιο όμιλο.
Το 2014 η Ferrari πούλησε μόλις 7.255 αυτοκίνητα. Το 45% κυκλοφορεί στους δρόμους της Ευρώπης, της Αφρικής και της Μέσης Ανατολής. Στην Αμερική πουλήθηκε το 34% ενώ στην Κίνα και την Ασία το 21,5%.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση