GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Βαρουφάκης στους Financial Times: Έχω κάνει τεστ IQ

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης σε συνέντευξη του στους Financial Times αποκαλύπτει ότι έχει κάνει τεστ IQ αλλά και το ...

Ο Βαρουφάκης στους Financial Times: Έχω κάνει τεστ IQ
Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης σε συνέντευξη του στους Financial Times αποκαλύπτει ότι έχει κάνει τεστ IQ αλλά και το πόσο ικανοποιημένος νιώθει από τη ζωή του.
Ο κ. Βαρουφάκης παραδέχτηκε ότι έχει κάνει τεστ IQ, χωρίς όμως να αποκαλύπτει τον δείκτη ευφυΐας του.
Σε ερώτηση για το πόσο ικανοποιημένος αισθάνεται από τη ζωή του με άριστα το 10 ο πρώην υπουργός δηλώνει άκρως ικανοποιημένος βαθμολογώντας την με 11.
Αναφερόμενος στην παιδική του ηλικία, εξομολογήθηκε ότι αρχικά ήθελε να γίνει οδηγός αμαξοστοιχίας, ενώ αργότερα θέλησε να γίνει μαθηματικός και οικονομολόγος.
Επίσης, δήλωσε πως αυτό που τον κάνει απόλυτα ευτυχισμένο είναι να ξυπνά στο σπίτι του στην Αίγινα και να κοιτά τη θάλασσα και τα βουνά.
Ο Γιάνης Βαρουφάκης εξομολογήθηκε πως η μεγαλύτερη αποτυχία του είναι πως δεν είναι καλός πιανίστας κάτι που, όπως είπε, συνειδητοποίησε σε ηλικία 13 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση