GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H συνάντηση που κρίνει το μέλλον του Δέλλα στην ΑΕΚ

Ιδιαίτερα κρίσιμη, πιθανότατα και καθοριστική, είναι η σημερινή συνάντηση που θα έχουν Ντούσαν Μπάγεβιτς και Τραϊανός Δέλλας για το μέλ...

H συνάντηση που κρίνει το μέλλον του Δέλλα στην ΑΕΚ Ιδιαίτερα κρίσιμη, πιθανότατα και καθοριστική, είναι η σημερινή συνάντηση που θα έχουν Ντούσαν Μπάγεβιτς και Τραϊανός Δέλλας για το μέλλον του δεύτερου στην ΑΕΚ. Οι δύο άνδρες δεν έχουν καθίσει στο ίδιο τραπέζι μετά τη συντριβή από τον Ολυμπιακό και το ραντεβού τους αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ θέλει να ακούσει την πλευρά του προπονητή για το πού αποδίδει τη βαριά ήττα της ομάδας και τη γενικότερη εικόνα. Παράλληλα θα ζητήσει απαντήσεις σε ερωτήματα που υπάρχουν στη διοίκηση για το έργο του, καθώς λέγεται πως υπάρχει το παράπονο πως δεν έχει αξιοποιήσει πλήρως το δυναμικό που έχει στα χέρια του και κυρίως αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν. Μένει να φανεί αν οι απαντήσεις του Δέλλα πείσουν τον Μπάγεβιτς και κατ’ επέκταση τον Δημήτρη Μελισσανίδη για το αν μπορεί ο ίδιος να αντιστρέψει το κλίμα και να οδηγήσει την ΑΕΚ στο δρόμο των επιτυχιών.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η διοίκηση έχει την πρόθεση να δώσει μια ακόμη ευκαιρία στον προπονητή, ωστόσο θα περιμένει να δει πράξεις και αποτελέσματα στο αμέσως προσεχές διάστημα, το οποίο περιλαμβάνει δύσκολα ματς, το Σάββατο στο ΟΑΚΑ με τον Ηρακλή και την επόμενη εβδομάδα στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα κι ενδιάμεσα στα Πηγάδια με την Ξάνθη για το Κύπελλο.

Σε κάθε περίπτωση, ο Δημήτρης Μελισσανίδης στη χθεσινοβραδινή συνάντηση με οργανωμένους έδειξε πως θα κάνει ό,τι ο ίδιος και οι συνεργάτες του κρίνουν απαραίτητο για να φέρει την ΑΕΚ εκεί που πρέπει. «Να είστε σίγουροι ότι θα φύγει όποιος πρέπει και θα έρθει όποιος πρέπει για να γίνει η ΑΕΚ αυτή που όλοι μας θέλουμε», είπε με νόημα στέλνοντας το μήνυμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση