GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Happy Birthday Mr President αλά ρωσικά: Ο Πούτιν έγινε 63

Θα λέγαμε το Happy Birthday Mr President αλλά αυτό είναι από άλλη... ήπειρο. Πάντως ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν έγινε 63 ...

Happy Birthday Mr President αλά ρωσικά: Ο Πούτιν έγινε 63
Θα λέγαμε το Happy Birthday Mr President αλλά αυτό είναι από άλλη... ήπειρο. Πάντως ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν έγινε 63 ετών και αποφάσισε να το γιορτάσει. Έτσι ανήμερα στα γενέθλια του διάλεξε να περάσει τη μέρα στο Σότσι, το αγαπημένο του θέρετρο στη Μαύρη Θάλασσα και να παίξει χόκεϊ επί πάγου.
Επειδή όμως για τους υψηλά ιστάμενους, οι υποχρεώσεις δεν σταματούν, ενημερώθηκε και για τις στρατιωτικές επιχειρήσεις της Ρωσίας στη Συρία, που έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στη Δύση, το ΝΑΤΟ και - φυσικά- τις ΗΠΑ.
Αφού λοιπόν ενημερώθηκε από τον υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου για τις επιδρομές που πραγματοποίησε η πολεμική αεροπορία της Ρωσίας, ο Πούτιν πήρε μέρος σε έναν αγώνα χόκεϊ στον πάγο σε ένα γήπεδο που χρησιμοποιήθηκε στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2014. Και μάλιστα σκόραρε 7 φορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση