GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ήρεμα δεν είμαι τρομοκράτης: Τελωνειακοί μπέρδεψαν πανεπιστήμιο με το ISIS!

Μια σχολή μηχανικών πληροφορικής στη Νότια Γαλλία, έχει την ατυχία να έχει ένα πολύ... επικίνδυνο (τελευταία) ακρωνύμιο για όνομα: ISI...

Ήρεμα δεν είμαι τρομοκράτης: Τελωνειακοί μπέρδεψαν πανεπιστήμιο με το ISIS!
Μια σχολή μηχανικών πληροφορικής στη Νότια Γαλλία, έχει την ατυχία να έχει ένα πολύ... επικίνδυνο (τελευταία) ακρωνύμιο για όνομα: ISIS. Έτσι, τελωνειακοί από τον Καναδά μπέρδεψαν τη σχολή με τους... τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους κι έτσι μπλόκαραν μια παραγγελία της πανεπιστημιακής σχολής στο τελωνείο.
Πριν από μερικούς μήνες, η σχολή παρήγγειλε, από μια καναδική εταιρεία, μηχανήματα γεωεντοπισμού για μια έρευνα, οι Καναδοί πίστεψαν ότι είχαν να κάνουν με υλικό για τρομοκρατικές επιθέσεις.
"Καθώς το υλικό αυτό χαρακτηρίστηκε ευαίσθητο, το τελωνείο το μπλόκαρε" απαγορεύοντας την εξαγωγή του, εξήγησε ένα μέλος της διεύθυνσης του γαλλικού πανεπιστημίου. "Και χρειάστηκαν δύο μήνες για να καταφέρουμε τελικά να παραλάβουμε την παραγγελία μας", συμπλήρωσε.
Η σχολή "δεν θέλει να εξελιχθεί σε ψυχόδραμα αυτή η ιστορία" και προς το παρόν αποκλείει το ενδεχόμενο να αλλάξει ονομασία για να μην την συγχέουν στο εξής με την τρομοκρατική οργάνωση, πρόσθεσε ο ίδιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση