GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Nέο τηλεπαιχνίδι: Ο Γιώργος Καπουτζίδης... δεν έχει λόγια

O Γιώργος Καπουτζίδης πρόκειται να παρουσιάζει το «Δεν έχω λόγια» στο Mega, το οποίο είναι ένα παιχνίδι γεμάτο μουσική και αγαπημένα ελ...

Nέο τηλεπαιχνίδι: Ο Γιώργος Καπουτζίδης... δεν έχει λόγια O Γιώργος Καπουτζίδης πρόκειται να παρουσιάζει το «Δεν έχω λόγια» στο Mega, το οποίο είναι ένα παιχνίδι γεμάτο μουσική και αγαπημένα ελληνικά τραγούδια.
Το τηλεπαιχνίδι που έχει κατακτήσει ολόκληρο τον κόσμο (γνωστό ως «Don't Forget the Lyrics!»), έρχεται στο Mega για να ξετρελάνει και τους Έλληνες τηλεθεατές. Το μόνο που χρειάζεται για να κερδίσει κανείς, είναι απλά καλές γνώσεις σε στίχους τραγουδιών.
Το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα για τον ηθοποιό - σεναριογράφο, που αναμένεται να προβληθεί στα τέλη Οκτώβρη, είναι ένα καθημερινό τηλεπαιχνίδι, για το οποίο δήλωσε στο Tv Έθνος:
«Πρόκειται για ένα υπέροχο παιχνίδι που στο εξωτερικό έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία και ήρθε στον δρόμο μου εντελώς ξαφνικά. Να σκεφτείτε όταν μου το πρότειναν οι άνθρωποι του Mega βρισκόμουν στην Αίγινα».
Πάρτε μία πρώτη γεύση από το διαφημιστικό του καναλιού για το τηλεπαιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση