GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τεράστια πανιταλική διαδήλωση εναντίον του NATO, για την Ειρήνη στη Νάπολη! Επεισόδια με πολέμιους του Άσαντ... (video)

Σταματάμε τον πόλεμο και τον ιμπεριαλισμό Κάτι "ξυπνάει" στη γειτονική Ιταλία... Μεγάλη αντιΝΑΤΟϊκή διαδήλωση... εναντίο...

Σταματάμε τον πόλεμο και τον ιμπεριαλισμό

Κάτι "ξυπνάει" στη γειτονική Ιταλία...
Μεγάλη αντιΝΑΤΟϊκή διαδήλωση... εναντίον του...
πολέμου, το κλείσιμο των ΝΑΤΟϊκών βάσεων, το άμεσο σταμάτημα της  μεγαλύτερης άσκησης του ΝΑΤΟ μετά τον ψυχρό πόλεμο, με την επωνυμία "Trident Juncture", στη Νάπολη του αντιφασισμού, με την παρουσία της ΝΑΤΟϊκής βάσης ελέγχου της Μεσογείου.
Μια διαδήλωση που ήταν επίσης αφιερωμένη στον αγώνα του λαού της Παλαιστίνης, αλλά και της Συρίας που δέχεται για 5ο χρόνο ιμπεριαλιστική επίθεση.
Σ' αυτή τη διαδήλωση, σημαίες της Παλαιστίνης, της Συρίας και της Χεζμπολά σηματοδοτούν τη συνειδητοποίηση για την πατριωτική αριστερά, πως ήρθε το τέλος της ανοχής απέναντι στην αριστερά του ιμπεριαλισμού, όπως η "Λίστα Τσίπρα" στην Ιταλία.
Η προσπάθεια εισχώρησης στη διαδήλωση μιας επιτροπής, ελεγχόμενης από τη Λίστα Τσίπρα" και τους γνωστούς "επαναστάτες" κι εθνομηδενιστές, με την ονομασία "Ένωση υπέρ της συριακής επανάστασης - Μόνιμη επιτροπή για την επανάσταση στη Συρία" (Unione Pro-rivoluzione siriana - Comitato permanente per la rivoluzione siriana), με τις σημαίες των μισθοφόρων-φονιάδων (3 κόκκινα αστέρια), βρήκε την πλήρη απώθηση από τους διαδηλωτές και τους οργανωτές, που τους πέταξαν εκτός πορείας.
Πολεμάτε εναντίον της νόμιμης κι εκλεγμένης κυβέρνησης της Συρίας, σας ενισχύει το ΝΑΤΟ, η ΕΕ, οι ΗΠΑ, το Ισραήλ, η Τουρκία γι αυτό και θέλετε να διαδηλώσετε εναντίον του ΝΑΤΟ και για την ειρήνη; (δείτε σχετικό βίντεο με το πέταγμα εκτός διαδήλωσης των υπερασπιστών, των μισθοφόρων τζιχαντιστών).
Επικεφαλής της διαδήλωσης ένας παπάς, ο Alex Zanotelli και ο Δήμαρχος της Νάπολης Luigi de Magistris. Ανεξάρτητος Δήμαρχος που εκλέχθηκε με αντιπάλους την κεντροαριστερά και την κεντροδεξιά, υπερασπιστής των Εθνικοαπελευθερωτικών κινημάτων.
Κι όταν η πορεία πέρναγε από την πλατεία Δημαρχείου... μια τεράστια σημαία της Παλαιστίνης, "Ελεύθερη Παλαιστίνη", ξετυλίχθηκε από τον Δήμο στα τείχη του συμβόλου της πόλης, το Maschio Angioino!

















πηγή φωτο: Napoli, manifestazione contro la NATO e la guerra (NewFotoSud - Alessandro Pone)
Από το "sibilla"


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση