GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O ΠΑΟΚ θέλει να επιβάλει τους δικούς του κανόνες

Η ισοπαλία (1-1) με την Ντόρτμουντ για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League έδειξε πως ο ΠΑΟΚ του Ιγκόρ Τούντορ χτίζ...

O ΠΑΟΚ θέλει να επιβάλει τους δικούς του κανόνες

Η ισοπαλία (1-1) με την Ντόρτμουντ για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League έδειξε πως ο ΠΑΟΚ του Ιγκόρ Τούντορ χτίζεται σε γερές βάσεις και σιγά-σιγά βρίσκει τα πατήματά του. 

Απόψε, όμως, το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι για όλους στον «Δικέφαλο του Βορρά» (20:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). 

Οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται τους νταμπλούχους Ελλάδας, έχοντας δύο επιπλέον κίνητρα για να φτάσουν στο… τρίποντο. 

Ο ένας είναι να παραμείνουν ζωντανοί στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, αφού αυτή τη στιγμή η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων είναι στους πέντε βαθμούς και με μία «ασπρόμαυρη» νίκη θα φτάσει στους δύο και ο Κροάτης τεχνικός και οι παίκτες του επιθυμούν να αμφισβητήσουν την «ερυθρόλευκη» κυριαρχία. 

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Τούντορ δεν προτίθεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ομάδας του. Έτσι κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Όλσεν, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Τζαβέλλα, Κόστα και Βίτορ, με τους Ροντρίγκες και Κωνσταντινίδη στα πλάγια. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Τζιόλης και ο Κάτσε, με τον Πέλκα να αναλαμβάνει οργανωτικό ρόλο. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Αθανασιάδης και Μακ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γλύκος, Μαλεζάς, Κίτσιου, Γκολάσα, Μυστακίδης, Σάμπο, Ζάιρο και Μπερμπάτοφ. Εκτός είναι οι Τσίμιροτ και Λέοβατς. 

Η «ασπρόμαυρη» παράδοση στην Τούμπα 

35 νίκες, 16 ισοπαλίες και 14 ήττες είναι ο απολογισμός του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακό σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας μάλιστα 96 γκολ ενεργητικό και 56 παθητικό. 

Τι έχει γίνει στα τελευταία πέντε ματς 

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα 

08/02/15 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-0 
09/03/14 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-1 
25/11/12 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-1 
05/02/12 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-2 
13/03/11 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-1 

πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση