GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απάντηση της Porsche στην κόρη του Πολ Γουόκερ

Η Porsche απάντησε στην μήνυση που κατέθεσε η 16χρονη κόρη του Πολ Γουόκερ. Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία απέστειλε ανακοίνωσε στα ΜΜΕ ...

Η απάντηση της Porsche στην κόρη του Πολ Γουόκερ
Η Porsche απάντησε στην μήνυση που κατέθεσε η 16χρονη κόρη του Πολ Γουόκερ. Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία απέστειλε ανακοίνωσε στα ΜΜΕ μέσω της οποίας αρνείται ότι φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για το θάνατο του γνωστού ηθοποιού.
Σύμφωνα με το CCN η ανακοίνωση αναφέρει: «λυπούμαστε πολύ κάθε φορά που κάποιος παθαίνει κάτι κακό μέσα σε όχημα της Porsche, αλλά πιστεύουμε ότι οι εκθέσεις των αρχών στην περίπτωση αυτή προσδιορίζουν με σαφήνεια, ότι αυτή η τραγική συντριβή προέκυψε από την απερίσκεπτη οδήγηση και την υπερβολική ταχύτητα».
Υπενθυμίζεται ότι η Μέντοου Ρέιν υποστηρίζει ότι το μοντέλο που οδηγούσε ο φίλος του πατέρας της στο τροχαίο είχε σοβαρά σχεδιαστικά λάθη τα οποία συνέβαλαν στο να εγκλωβιστούν στο όχημα οι δύο άντρες, μετά το τρακάρισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση