GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οδηγώντας στο μέλλον με SUV & Ηλεκτροκίνηση

Η Mitsubishi Motors προγραμματίζει το ντεμπούτο την παρουσίαση του συμπαγούς SUV Mitsubishi eX1 Concept (ηλεκτρικό SUV) με σύστημα EV...

Οδηγώντας στο μέλλον με SUV & Ηλεκτροκίνηση
Η Mitsubishi Motors προγραμματίζει το ντεμπούτο την παρουσίαση του συμπαγούς SUV Mitsubishi eX1 Concept (ηλεκτρικό SUV) με σύστημα EV επόμενης γενιάς στην 44η Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο 2015 (28/10-8/11)
Στο πρωτότυπο προβάλλονται οι τεχνολογίες ηλεκτροκίνητων οχημάτων (EV) επόμενης γενιάς της MMC, μία νέα εκδοχή της σχεδιαστικής φιλοσοφίας Dynamic Shield, καθώς και πληθώρα άλλων τεχνολογιών για κορυφαία οδηγική απόλαυση στις διαστάσεις ενός συμπαγούς crossover. Ολόκληρο το περίπτερο, όπου θα φιγουράρει και το eX Concept αντανακλά την ουσία του σλόγκαν Driving Beyond - Another Step Forward With SUVs and Electric Power.

Το Mitsubishi eX Concept ενσαρκώνει το όραμα ενός μοναδικού 100% ηλεκτροκίνητου συμπαγούς SUV το οποίο προορίζεται για τη ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά συμπαγών SUV. Χρησιμοποιεί προηγμένες τεχνολογίες ηλεκτροκίνησης και ελέγχου AWD της MMC σε συνδυασμό με τεχνολογίες αυτοματοποιημένης οδήγησης, διαδικτυακά συνδεδεμένων οχημάτων και ενεργητικής ασφάλειας.

Τόσο το εξωτερικό όσο και το εσωτερικό του οχήματος υποδηλώνουν τη σχεδιαστική κατεύθυνση της φίρμας. Συνολικά, αποπνέει την εικόνα ενός σπορ crossover που ελίσσεται με ταχύτητα στην πόλη, ενώ παντρεύει την κομψότητα και τη φινέτσα ενός "shooting brake" (όρος που περιγράφει τις ελκυστικές γραμμές ενός coupé σε συνδυασμό με τη φιλοσοφία ενός hatchback και προέρχεται από τις Βρετανικές άμαξες με άλογα με τις γραμμές ενός συμπαγούς SUV. Το εμπρός τμήμα είναι νέα ερμηνεία της σχεδιαστικής φιλοσοφίας Dynamic Shield.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση