GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"The Kitchen": H νέα κωμωδία του Mega

Η επιτυχημένη κωμωδία του εξωτερικού «The Kitchen»... έρχεται λίαν συντόμως στους δέκτες μας από το Mega. Πρόκειται για μια σειρά που...


Η επιτυχημένη κωμωδία του εξωτερικού «The Kitchen»... έρχεται λίαν συντόμως στους δέκτες μας από το Mega.
Πρόκειται για μια σειρά που προβάλλεται με επιτυχία στο κανάλι της ρωσικής τηλεόρασης CTC και όλη η πλοκή εξελίσσεται μέσα σε ένα γαλλικό πανάκριβο εστιατόριο. Εκεί πηγαίνει ένας νεαρός άντρας γεμάτος όνειρα και φιλοδοξίες, οπότε και πρέπει να προσαρμοστεί στις υπάρχουσες συνθήκες και να συνυπάρξει με πολλούς και διάφορους ανθρώπους. Κυρίως όμως, με τον σεφ του εστιατορίου, που είναι ένας πολύ περίεργος τύπος.

Σύμφωνα με το tvΈθνος, το δύσκολο αυτό έργο της διασκευής του σεναρίου έχει αναλάβει η Βίκυ Αλεξοπούλου, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Σπύρος Ρασιδάκης.
Οσο για το ποιους θα δούμε στους πρωταγωνιστικούς ρόλους;
Αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε να σας το απαντήσουμε με βεβαιότητα, γιατί το κάστινγκ τώρα «ψήνεται» και οι συντελεστές της εν λόγω παραγωγής βρίσκονται σε επαφές με πολλά γνωστά ονόματα του χώρου όπως είναι οι Ιεροκλής Μιχαηλίδης και Στέλιος Μάινας, ενώ τις τελευταίες ημέρες στην κούρσα της διεκδίκησης του βασικού, ανδρικού ρόλου μπήκε και ο Γιάννης Στάνκογλου.
Σε ό,τι έχει να κάνει δε με τον βασικό γυναικείο ρόλο, συζητήσεις γίνονται με την Κατερίνα Λέχου.
Επίσης, συζητήσεις για τον ρόλο του αρχισέφ ή του ιδιοκτήτη του εστιατορίου έχει κάνει ο Κώστας Αποστολάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση