GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

To NATO στέλνει από την Ιταλία βόμβες απεμπλουτισμένου ουρανίου, για να χρησιμοποιηθούν εναντίον της Υεμένης!

" sibilla " Ο Γερουσιαστής Fernando Rossi , έκανε μόλις τώρα μια...

"sibilla"
Ο Γερουσιαστής Fernando Rossi, έκανε μόλις τώρα μια...
σοβαρή καταγγελία:
"Οι ΗΠΑ/ΝΑΤΟ βοηθούν βοηθούν τους παιδόφιλους πετρελαιομονάρχες του Κόλπου για να σφαγιάσουν το λαό της Υεμένης, που δεν υποτάσσεται στην εξουσία των τραπεζών και των πολυεθνικών, και για τον ίδιο λόγο, μέρος αυτών των βομβών θα πάνε και στους τρομοκράτες της Isis (τζιχαντιστές ισλαμικού κράτους), που ενισχύονται οικονομικά κι εξοπλίζονται από του παιδόφιλους πετρελαιομονάρχες της Σαουδίας..."
L' USA/NATO AIUTA I PEDO-PETRO-MONARCHI DEL GOLFO A MASSACRARE LO YEMEN CHE NON SI PIEGA AL POTERE DELLE BANCHE E DELLE MULTINAZIONALI, E ....PER LA STESSA RAGIONE, PARTE DI QUESTE BOMBE ANDRANNO ANCHE I TERRORISTI DELL'ISIS, CHE SONO FINANZIATI E ARMATI DAI PEDO-PETRO-MONARCHI SAUDITI ...
Οι φονικές βόμβες παράγονται στο ιταλικό εργοστάσιο πολεμικού υλικού "Domusnovas" της Σαρδηνίας, από την “Rwm munitions Italia srl” που παράγει τις βόμβες Blu-109, με απεμπλουτισμένο ουράνιο!
Δείτε (βίντεο στην εφημερίδα της Σαρδηνίας "unionesarda"), πως στο Κάλιαρι της Σαρδηνίας (στρατιωτικό αεροδρόμιο Elmas), φορτώνουν τις φονικές βόμβες για τη συνεχιζόμενη γενοκτονία στην Υεμένη και που ενισχύουν και τους φονιάδες μισθοφόρους του "ισλαμικού κράτους":

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση