GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Σνόουντεν μπήκε στο Twitter και (παρ)ακολουθεί... την NSA!

Έναν ακόμα διάσημο χρήστη απέκτησε εδώ και λίγες ώρες το Twitter. Αυτή τη φορά δεν είναι κάποιος διάσημος ηθοποιός ή κάποια δημοφιλή...

Ο Σνόουντεν μπήκε στο Twitter και (παρ)ακολουθεί... την NSA!
Έναν ακόμα διάσημο χρήστη απέκτησε εδώ και λίγες ώρες το Twitter. Αυτή τη φορά δεν είναι κάποιος διάσημος ηθοποιός ή κάποια δημοφιλής τραγουδίστρια. Αυτός που υπέκυψε στη... γοητεία του κοινωνικού δικτύου δεν είναι άλλος από τον Έντουαρντ Σνόουντεν!

Ο πρώην πράκτορας της NSA, που καταζητείται στις Ηνωμένες Πολιτείες για διαρροή απόρρητων εγγράφων και έχει βρει καταφύγιο στη Ρωσία, επέλεξε για όνομα χρήστη το επίθετό του: @snowden.

Στο πρώτο του tweet, ο Σνόουντεν αναφέρει: “Με ακούτε τώρα;”. Το tweet αυτό έχει αναπαραχθεί πάνω από 26.000 φορές μέσα σε περίπου δύο ώρες, ενώ στο ίδιο διάστημα ο πρώην πράκτορας της NSA έχει αποκτήσει πάνω από 250.000 ακολούθους.

Λίγο αργότερα, σε συζήτηση με τον γνωστό αστροφυσικό Νιλ Ντεγκράς Τάισον, ο Σνόουντεν σχολίασε σκωπτικά: “Βρήκαν νερό στον Άρη! Λες να ελέγχουν διαβατήρια στα σύνορα; Ρωτάω για έναν φίλο”.

Στο σύντομο “βιογραφικό” του, ο Σνόουντεν αναφέρει: “Παλιά δούλευα για την κυβέρνηση. Τώρα δουλεύω για το κοινό”.

Όμως το... highlight στο λογαριασμό του Σνόουντεν είναι ότι ακολουθεί μόλις έναν χρήστη από ολόκληρο το Twitter. Ποιος είναι αυτός; Ο λογαριασμός της... NSA!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση