GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ενθουσιασμός στο παγκόσμιο θέατρο: Ο Χάρι Πότερ θα ανέβει στο West End!

Όποιος βρεθεί στο Λονδίνο το επόμενο καλοκαίρι, είναι φαν του Χάρι Πότερ και του αρέσει το θέατρο, τότε αυτή η είδηση τον αφορά άμεσα:...

Ενθουσιασμός στο παγκόσμιο θέατρο: Ο Χάρι Πότερ θα ανέβει στο West End!
Όποιος βρεθεί στο Λονδίνο το επόμενο καλοκαίρι, είναι φαν του Χάρι Πότερ και του αρέσει το θέατρο, τότε αυτή η είδηση τον αφορά άμεσα: Ο αγαπημένος του ήρωας, εκτός από το πανί, μεταφέρεται και στο σανίδι και συγκεκριμένα στο διάσημο West End του Λονδίνου.
Το θεατρικό έργο θα ονομάζεται "Ο Χάρι Πότερ και το καταραμένο παιδί" (!) και θα πιάνει την ιστορία από την 7η και τελευταία ταινία, "Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου".
Σε δύο πράξεις, το έργο θα παρουσιάζει τον Χάρι Πότερ μεσήλικα πια, να δουλεύει στο Υπουργείο Μαγείας, σε μια ιστορία στην οποία παρελθόν και το παρόν "μπερδεύονται δυσοίωνα", σύμφωνα με τους υπεύθυνους παραγωγής.
Όσο για το καταραμένο παιδί; Αυτό θα είναι ο  Albus Severus, ο γιος του Χάρι Πόττερ, που εμφανίζεται για λίγο ως χαρακτήρας στους Κλήρους του Θανάτου.
Το έργο θα χωρίζεται σε δύο πράξεις, που ακόμα δεν έχει αποφασιστεί αν οι θεατές θα παρακολουθήσουν σε μία παράσταση, η σε δύο διαδοχικές βραδιές.
Η παραγωγή θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Ιουλίου στο  Palace Theatre – θα παιχτούν και τα δύο μέρη - και η πρωτη περίοδος προπώλησης ξεκινά στις 30 του Οκτωβρίου.
Το καστ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση