GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τύχη βουνό! Σώθηκε από τη μοιραία πτήση για 170 δολάρια – ΒΙΝΤΕΟ

«Θα μπορούσαμε να είμαστε σε αυτό το αεροπλάνο», αναφέρει η κοπέλα που, μαζί με τη φίλη της, άλλαξαν τελευταία στιγμή το εισιτήριο και ...

Τύχη βουνό! Σώθηκε από τη μοιραία πτήση για 170 δολάρια – ΒΙΝΤΕΟ
«Θα μπορούσαμε να είμαστε σε αυτό το αεροπλάνο», αναφέρει η κοπέλα που, μαζί με τη φίλη της, άλλαξαν τελευταία στιγμή το εισιτήριο και δεν επιβιβάστηκαν στη μοιραία πτήση που έχασαν τη ζωή τους 224 άνθρωποι.
Μία αλλαγή της τελευταίας στιγμής στα εισιτήρια των δύο κοριτσιών τις έσωσε, κυριολεκτικά, από την τραγική μοίρα των επιβατών της ρωσικής πτήσης που κατέπεσε στο Σινά της Αιγύπτου.
Η Αικατερίνα Γκιουνινεν είναι τυχερή για την απόφασή της να αλλάξει, τελευταία στιγμή, το εισιτήριό της.
Αυτό που γλίτωσε την Αικατερίνα ήταν η διαφορά των 170 δολαρίων στην τιμή του εισιτηρίου επιστροφής.
Τόσο ήταν φτηνότερο το εισιτήριο που βρήκε την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή για πτήση με προορισμό τη Μόσχα αντί για την πτήση προς την Αγία Πετρούπολη στην οποία είχε κλείσει αρχικά εισιτήριο.
«Η μητέρα μου με πήρε τηλέφωνο 15 λεπτά μετά την είδηση της συντριβής του αεροσκάφους. Ήταν η πιο συγκινητική στιγμή για μένα, καθώς η μητέρα μου από χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά μου είπε κλαίγοντας "Δόξα το Θεό είσαι ζωντανή". Τότε κατάλαβα από τι ακριβώς γλίτωσα», αναφέρει η Αικατερίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση