GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ-ΣΟΚ: Κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ στο 18,4%. Η ΝΔ στο 14,9%...

Εκπλήξεις επιφυλάσσει η πρώτη μετεκλογική δημοσκόπηση, που διενεργήθηκε από την Κάπα Research και δημοσιεύεται στο Βήμα της Κυριακής. Σύ...

Εκπλήξεις επιφυλάσσει η πρώτη μετεκλογική δημοσκόπηση, που διενεργήθηκε από την Κάπα Research και δημοσιεύεται στο Βήμα της Κυριακής.
Σύμφωνα μ' αυτήν, ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει σημαντική φθορά, η Νέα Δημοκρατία κάνει ελεύθερη πτώση ενώ τρία κοινοβουλευτικά κόμματα βρίσκονται κάτω από το 3%.
Πιο συγκεκριμένα, στην περίπτωση που γίνονταν σήμερα εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ θα λάμβανε ένα ποσοστό της τάξης του 18,4% και η ΝΔ 14,9%, ενώ στη Βουλή θα κατάφερναν να μπουν πέντε κόμματα.
Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Χρυσή Αυγή με 5,6%, και ακολουθούν: Το ΠΑΣΟΚ με 4,5%, το ΚΚΕ με 4,4%, η Ένωση Κεντρώων με 2,3%, το Ποτάμι με 2,2% και οι ΑΝΕΛ με 2,1%.
Από τα ευρήματα της δημοσκόπησης ξεχωρίζουν, επίσης, το 40% των πολιτών το οποίο επιλέγει να κρατά αποστάσεις από τα κόμματα και η πεποίθηση που φαίνεται να παγιώνεται στους πολίτες ότι η λύση του πολιτικού αδιεξόδου είναι ο σχηματισμός οικουμενικής κυβέρνησης.
Είναι δε ενδεικτικό ότι το 15,9% δηλώνει αναποφάσιστο, ενώ ένας στους πέντε (18,2%) προτίθεται να επιλέξει την αποχή.

3 σχόλια

  1. Απορώ ύστερα από τα τόσα ψέματα,τη καταστροφή και τα παραμύθια συριζα-ανελ, που υπάρχουν άνθρωποι που τους ψηφίζουν ακόμη.
    Αλλά ακόμη δεν τους έχουν καταλάβει καλά, φαίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημήτρης Κλ.29 Νοε 2015, 9:12:00 μ.μ.

    Τί άλλο πρέπει να μας κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ για να τον στείλουμε στον αγύριστο;
    Αντί να πάρει ο λαός με τις πέτρες, τους διπλωματούχους ΣΥΡΙΖΑίους ψεύτες, όχι σαν αυτές που πέταγαν αυτοί στους τότε αντιπάλους τους, υπάρχουν ακόμη κάποιοι που τους ψηφίζουν;
    Είναι απίστευτος ο μαζοχισμός του λαού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγά τα αυγά ! αυτό το ΞΈΡΕΙ όλος ο Ελληνικός Λάος....Άλλο είναι το μέγα θέμα του λάου θα περάσει ο ΘΡΥΛΟΣ την Άρσεναλ να πάει στους 16 του Champions League ;;; ..

    Η μεγάλη πλάκα θα είναι να δούνε παππούδες Χριστιανότζιχαντιστες δεν θα έχει ΠΛΆΚΑ ;;;σου λέει ο πάππους ρε πούστηδες είμαι 67 ετών άντε και πάω στα 77 ετών ...για δέκα χρόνια θα με έχεις στην πείνα; σου κάνω ένα ΝΤΟΥ και πάω και στο παράδεισο , αν δεν με θέλει ο Χριστός θα με θέλει ο Μωάμεθ εγώ θα πάω στο παράδεισο πάντως....άκου 10.000 ευρώ τον μήνα οι βουλευτές και με 100 υποκόμους και εγώ 384 ευρώ;;; ΒΡΕ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση