GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλεξιάδης: Στόχος η 1η Φεβρουαρίου για τις φορολογικές δηλώσεις

« Δεν γίνεται να έχουμε τρεις κλίμακες, ένα σωρό ειδικές φορολογίες, ένα σωρό αυτοτελώς φορολογούμενα ποσά. Δεν μπορεί 1.000 ευρώ από μ...

Αλεξιάδης: Στόχος η 1η Φεβρουαρίου για τις φορολογικές δηλώσεις
«Δεν γίνεται να έχουμε τρεις κλίμακες, ένα σωρό ειδικές φορολογίες, ένα σωρό αυτοτελώς φορολογούμενα ποσά. Δεν μπορεί 1.000 ευρώ από μισθωτή εργασία να φορολογούνται διαφορετικά από τα 1.000 ευρώ από ενοίκιο» σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη. «Ενιαία κλίμακα για όλα τα εισοδήματα, αυτός είναι ο στόχος για το 2016» σημείωσε ο κ. Αλεξιάδης προσθέτοντας ότι "δεν ξέρουμε αν θα μπορέσουμε να το πετύχουμε".
«Η φορολογική μας κλίμακα πρέπει να γίνει πιο δίκαιη και αναλογική πρέπει να γίνουν πιο μικρά τα κλιμάκια, να ξεκινάνε από πολύ χαμηλούς συντελεστές και να κλιμακώνονται προς τα πάνω. Για τα εισοδήματα του 2015 δεν θα έχουμε μεγάλες αλλαγές σε ότι αφορά τις κλίμακες επεσήμανε ο κ. Αλεξιάδης.
Πρόσθεσε επίσης «Ο κόσμος θα κληθεί να κάνει όσο πιο νωρίς τις φορολογικές του δηλώσεις. Ο στόχος είναι  από 1η Φεβρουαρίου να ξεκινήσουν οι φορολογικές δηλώσεις και να ολοκληρωθούν τον Απρίλιο και να μην μαζευτούν όλες οι υποχρεώσεις το Σεπτέμβρη.»
Σημείωσε ακόμα οτι από μέρα σε μέρα, πιθανότατα αύριο ή μεθαύριο θα αναρτηθούν στο taxisnet τα νέα τέλη κυκλοφορίας που είναι "πιο δίκαα και πιο αναλογικά".
Σχετικά με την αποκάλυψη της Realnews για τσιπάκι σε4,5 εκατ. αυτοκίνητα επεσήμανε οτι  "είναι ένα από τα σχέδια που έχουμε, να υιοθετήσουμε μια εφαρμογή έτσι ώστε να πιάσουμε τα αυτοκίνητα που κυκλοφορουν χωρίς να έχουν πληρώσει τέλη κυκλοφορίας, ασφάλεια ή ΚΤΕΟ.
Προανήγγειλε επίσης οτι έρχονται  μεγάλα έσοδα από μεγάλες υποθέσεις φοροδιαφυγής.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση