GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΡΙΝ ΚΑΛΑ-ΚΑΛΑ ΕΚΛΕΓΕΙ! Παραιτήθηκε η Μις Ελλάς 2015...

Η Μις Ελλάς 2015, Κατερίνα Γαλλατσάτου, παραιτήθηκε από τις υποχρεώσεις της ως Μις Ελλάς 2015, καθώς δε θα καταφέρει να αντεπεξέλθει στα ...

Η Μις Ελλάς 2015, Κατερίνα Γαλλατσάτου, παραιτήθηκε από τις υποχρεώσεις της ως Μις Ελλάς 2015, καθώς δε θα καταφέρει να αντεπεξέλθει στα όσα θα της ζητηθούν από το Μις Κόσμος. Η Κατερίνα πρέπει να μείνει στην Ελλάδα το διάστημα, που θα λάβει χώρα ο παγκόσμιος διαγωνισμός ομορφιάς και για το λόγο αυτό, με μεγάλη της λύπη έδωσε τη θέση της στην Αναπληρωματική Μις Ελλάς, Σπυριδούλα Βαλασιάδου. Η ίδια ωστόσο φωτογραφήθηκε με τις υπόλοιπες εστεμμένες, με τον διοργανωτή, Βασίλη Πρεβελάκη, γιο του Mr. Καλλιστεία, Γιώργου, αλλά και με την κριτική επιτροπή.

Λίγο πριν την εκπνοή του 2015 ο Βασίλης Πρεβελάκης σε συνεργασία με τον στενό συνεργάτη του, Θοδωρή Τρανούλη, οργάνωσαν την εκλογή της Σταρ Ελλάς 2015 και Μις Ελλάς 2015.

Λόγω της διακοπής της συνεργασίας των Ελληνικών Καλλιστείων με το EPSILON TV σχετικά με την διοργάνωση του διαγωνισμού Star Hellas, αποφασίσθηκε η επιλογή των φετινών εστεμμένων να πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία κοινού.

14 καλλονές ηλικίας 18-25 ετών αναμετρήθηκαν την περασμένη Παρασκευή για τους 6 πολυζήλευτους τίτλους. Ο Ηλίας Ζάρμπαλης ανέλαβε την φροντίδα των μαλλιών και η ομάδα του Φρέντυ Καλομπράτσου το μακιγιάζ των φιναλίστ, ενώ τα μαγιό ήταν της εταιρίας Med και οι φωτογραφίες από τον Κωνσταντίνο Πρόφη.

Η κριτική επιτροπή αποτελείτο από τους: Θοδωρή Τρανούλη, Ηλία Ζάρμπαλη, Μάνο Κοκοράκη, την Σταρ Ελλάς 2014 Ισμήνη Νταφοπούλου και την Μις Ελλάς 2014, Ελένη Κόκκινου.

Σταρ Ελλάς 2015 εκλέχτηκε η Μικαέλα Φωτιάδη που είχε λάβει τον τίτλο Miss Κρήτη Young στα κρητικά καλλιστεία του 2011. Μις Τουρισμός 2015, η Θεοδώρα Ντανιέλα Ντεμοραίς-Μοσχούρη. Ελληνική Ομορφιά 2015, η Καλλιόπη Γαλετσά, και Αναπληρωματική Σταρ Ελλάς η Ραφαέλα Ροδινού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση