Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Εγκαίνια για την έκθεση Αυτοκίνηση 2015

Share it:
Εγκαίνια για την έκθεση Αυτοκίνηση 2015
Η έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση Fisikon 2015», υποδέχεται ήδη τους δεκάδες χιλιάδες φίλους του αυτοκινήτου. Η μοναδική έκθεση αυτοκινήτου στην Ελλάδα φιλοξενείται στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας (πρώην δυτικό αεροδρόμιο, είσοδος από Λ. Ποσειδώνος) και θα παραμείνει ανοιχτή έως την Κυριακή 22 Νοεμβρίου.
Η χθεσινή ημέρα Παρασκευή 13 Νοέμβριου, ήταν αφιερωμένη στους εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης και στις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του αυτοκινήτου, στη ελληνική αγορά. Ενδεικτικό στοιχείο του ενδιαφέροντος των εταιρειών είναι ότι έχουν προγραμματισθεί τέσσερις επίσημες παρουσιάσεις νέων μοντέλων που κάνουν πανελλαδική πρεμιέρα στην έκθεση αυτοκινήτου.
Το φετινό μενού είναι ιδιαίτερα πλούσιο και τα περίπτερα των εταιριών εντυπωσιακά. Περισσότερα από 120 μοντέλα εκτίθενται στους χώρους της έκθεσης περιμένοντας τους επισκέπτες, που υπολογίζεται ότι φέτος οι επισκέπτες θα ξεπεράσουν τις 60.000. Τα επίσημα στοιχεία δείχνουν ότι το αγοραστικό ενδιαφέρον παραμένει υψηλό και πως οι υποψήφιοι αγοραστές αναζητούν τις καλύτερες προτάσεις.
Στην «Αυτοκίνηση Fisikon 2015» συμμετέχει η συντριπτική πλειοψηφία των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά. Ειδικότερα οι επισκέπτες θα δουν τα νέα μοντέλα, τις ειδικές εκδόσεις καθώς και τα δημοφιλή μοντέλα των εξής εταιρειών: Abarth, Alfa Romeo, Αudi, BMW Hellas , Citroen , Dacia, DS Automobiles, Fiat, Ford, Honda,Hyundai, Jeep, Lancia, Mini , Mitsubishi, Nissan, Peugeot, Renault, Seat, Ssangyong, Subaru, Suzuki, VW και Volvo.
Σημαντική στοιχείο της φετινής διοργάνωσης είναι η χορηγία της Fisikon που έχει προστεθεί στον τίτλο της έκθεσης, γιατί η νέα υπουργική απόφαση (ΦΕΚ 195 23-01-2015) οριοθετεί και επιτρέπει την έναρξη μετατροπών αυτοκινήτων σε σχήματα διπλού καυσίμου με τη χρήση φυσικού αερίου.
Επίσης οι επισκέπτες, θα ενημερωθούν για τα προϊόντα που είναι συνδεδεμένα με τα αξεσουάρ, ανταλλακτικά και το after market. Πρόκληση για όσους θέλουν να οδηγήσουν τα νέα μοντέλα και να κάνουν συγκρίσεις στα χαρακτηριστικά και τον εξοπλισμό τους είναι τα test drive, που θα γίνουν με μεγάλο αριθμό καινούργιων αυτοκινήτων.
Έχει προβλεφθεί ειδική σήμανση για τη καθοδήγηση των επισκεπτών από όλες τις κεντρικές αρτηρίες. Το φυλασσόμενο και δωρεάν παρκινγκ μπορεί να φιλοξενήσει πάνω από 5.000 αυτοκίνητα.
Το εισιτήριο κοστίζει 6 ευρώ ενώ τα παιδιά που είναι ηλικίας έως 12 ετών, δεν πληρώνουν εισιτήριο.
Τέλος, το εισιτήριο έχει μειωθεί στα 3 ευρώ για ΑΜΕΑ, Πολύτεκνους, Ανέργους, Φοιτητές και μαθητές με την επίδειξη αντίστοιχου δικαιολογητικού.
Share it:
Reactions:

Αγορά

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση