GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναζητείται 22 ημέρες: "Φεύγω γιατί με κυνηγούν", έγραψε πριν χαθεί

Για 22η συνεχόμενη ημέρα αγνοείται ο 33χρονος δικηγόρος με καταγωγή από το Ηράκλειο, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στην Κομοτηνή.  Ο ίδιος...

Αναζητείται 22 ημέρες:

Για 22η συνεχόμενη ημέρα αγνοείται ο 33χρονος δικηγόρος με καταγωγή από το Ηράκλειο, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στην Κομοτηνή. 

Ο ίδιος έφυγε χωρίς να ενημερώσει κανέναν από τους συγγενείς του και έκτοτε αγνοείται.

Η μητέρα του, έχοντας μάταια προσπαθήσει δεκάδες φορές να επικοινωνήσει μαζί του, πήγε στην αστυνομία στο Ηράκλειο και κατήγγειλε την εξαφάνιση του. 

«Φεύγω γιατί με κυνηγούν…», έγραψε πριν εξαφανιστεί 33χρονος δικηγόρος. Τα παραπάνω έλεγε το τελευταίο γραπτό μήνυμα που έστειλε στη μητέρα του Μαρία Αγαπάκη, που ζει στο Ηράκλειο. Έφυγε τη νύχτα της 13ης Οκτωβρίου από το σπίτι του στην Κομοτηνή χωρίς να ενημερώσει κανέναν από τους συγγενείς ή φίλους του και αγνοείται εδώ και 20 μέρες.

Κάποιες πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι έχει μεταβεί στο Άγιο Όρος δεδομένης της στενής σχέσης που διατηρεί με τη θρησκεία. Η μητέρα του πάντως εξέφρασε την έντονη ανησυχία της το πρωί, μιλώντας στον ANT1, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι "κάτι" έχει συμβεί στο παιδί της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση