GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κιάτο: Ξεψύχησε δίχρονο αγοράκι που ξυλοκόπησε ο πατριός του

Νεκρός είναι το δίχρονο αγοράκι, το οποίο ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον 23χρονο φίλο της μητέρας του στο Κιάτο. Το παιδάκι υπέκυψε στα...

Κιάτο: Ξεψύχησε δίχρονο αγοράκι που ξυλοκόπησε ο πατριός του
Νεκρός είναι το δίχρονο αγοράκι, το οποίο ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον 23χρονο φίλο της μητέρας του στο Κιάτο.
Το παιδάκι υπέκυψε στα τραύματά του μετά το άγριο περιστατικό που εκτυλίχτηκε το βράδυ του Σαββάτου.
Πολίτες ενημέρωσαν την Αστυνομία, πως είδαν μία 22χρονη να περιφέρεται στο Κιάτο κρατώντας στα χέρια της ένα αιμόφυρτο μωρό.
Το παιδί έφερε εγκεφαλικές κακώσεις και κακώσεις στα άνω και κάτω άκρα. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, οδήγησαν την άτυχη μητέρα του, που φαινόταν και αυτή κακοποιημένη όσο και το μωρό της στο Κέντρο Υγείας του Κιάτου.
Όταν τη ρώτησαν ποιος ήταν ο δράστης του ξυλοδαρμού του μωρού και της ίδιας, εκείνη τους υπέδειξε τον βιολογικό πατέρα του παιδιού.
Οι αστυνομικοί όμως κατά την έρευνά τους, ανακάλυψαν πως ο πατέρας του παιδιού ήταν αδύνατον να ευθύνεται για την εγκληματική πράξη, αφού είναι έγκλειστος στις φυλακές Ναυπλίου. Κατά την ανάκριση που ακολούθησε, η 22χρονη «έσπασε» και ομολόγησε πως κάλυπτε τον πραγματικό δράστη που ήταν ο σημερινός της σύντροφος, ένας 23χρονος Ρομά με τον οποίο ζει μαζί του στον καταυλισμό του Πάσιου Κορινθίας, λίγο έξω από το Κιάτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση