GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελαφροζεϊμπεκιές επί 3, το χ3 των 300...

Από το Ι ΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ  Χανιά Η επιβολή φόρου όχι επειδή έχεις εισόδημα αλλά επειδή κληρονόμησες σπίτι ή χωράφι, είναι παραλογισμός. Οι...

Από το ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ 
Χανιά

Η επιβολή φόρου όχι επειδή έχεις εισόδημα αλλά επειδή κληρονόμησες σπίτι ή χωράφι, είναι παραλογισμός.
Οι ελαφροζεϊμπέκικες δηλώσεις για Εθνικά θέματα με βαριά ιστορία, μπορεί να είναι αποτέλεσμα ατμού από το πολύ αλκοόλ.
Η αίσθηση ασφάλειας των πολιτών – καταναλωτών, βρίσκεται μερικά σκαλιά πριν την μαύρη τρύπα.
Έχουμε δεχθεί αθρόα παράπονα και για τα τρία παραπάνω. Π.χ. :

1. Επειδή έχεις σπίτι και επειδή είσαι άνεργος και χωρίς εισόδημα, οφείλεις, σε χρεώνω και σε υποχρεώνω με έγγραφη ειδοποίηση της ΔΟΥ σου να πληρώσεις ΕΝΦΙΑ.
Λύσεις: λ.χ. Έχεις 2 νεφρά, έχεις δύο μάτια, και ότι άλλο…. έχεις από δύο, τι τα θέλεις να έχεις δύο, πούλα το κάθε ένα από αυτά καημένε να πληρώσεις, αλλιώς πούλα το σπίτι το χωράφι, μπας πασά, ότι πιάσεις, μετά που δεν θα έχεις σπίτι ή χωράφι, δεν θα σε ξαναδιατάξω να πληρώσεις ΕΝΦΙΑ, το νου σου, γιατί εγώ θα αλλάζω όνομα στην διάταξη και θα σου την βάζω κάθε χρόνο.
Το είπε και ο κ. Βαρβιτσίωτης : « Φόρoς.. όχι ανάλογα με το εισόδημα, Ανάλογα με την AΞIA ταυ ακινήτου. ΚI AΝ ΔEΝ EΧEI.. ΝA ΠOΥΛHΣEI. Είμαι ξεκάθαρος σ’ αυτό.»

2. Φορολογικοί «παράδεισοι» το Λουξεμβούργο και η Ολλανδία
http://tinyurl.com/nrendyk : Σε αυτές τις χώρες, οι πολυεθνικές συχνά πληρώνουν φορολογικούς συντελεστές χαμηλότερους από 1% ή 2%, παρόλο που ο καθιερωμένος φορολογικός συντελεστής για τα έσοδα των επιχειρήσεων στην Ε.Ε. κυμαίνεται μεταξύ 10%-35%, σύμφωνα με δεδομένα που διέρρευσαν το 2014 από την εταιρεία PwC στο πλαίσιο του σκανδάλου LuxLeaks.
Αυτά στην πατρίδα του κου Γιούνκερ Λουξεμβούργο Ο… φιλέλληνας Λουξεμβούργιος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αναρωτήθηκε με… ύποπτη αφέλεια γιατί «τσακώνεται» η Ελλάδα και η Τουρκία για το Αιγαίο! «Γιατί τσακωνόμαστε για 10 χιλιόμετρα θαλάσσιου πλάτους;», αναρωτήθηκε ο πρόεδρος της Κομισιόν, αναφερόμενος στο θέμα των κοινών περιπολιών με τους Τούρκους.
Θυμάται τίποτα από τα οχυρά της Τροίας απέναντι στην ασιατική απειλή επιδρομών κατά της ηπειρωτικής Ευρώπης των Λουξεμβούργων που έφτασαν στην Βιέννη και την 2 φορά τους έσφαξαν οι Αυστριακοί και έφτιαξαν τα κρουασάν με σχήμα ημισελήνου. Θυμάται τίποτα από την Ελληνική Επανάσταση, την Αικατρίνοβα, τον Βαρβάκη, τον Κολοκοτρώνη, τον συνωστισμό στην Σμύρνη, πάλι για να διατηρήσουν την ευημερία τους οι ηπειρώτες Λουξεμβούργιοι Ευρωπαίοι. Και τώρα μιλά για θάλασσα ο ηπειρώτης. Ή μήπως πίνει αδιάκοπα και τραγουδάει αδιάφορα. Αυτοί…… οι ηπειρώτες Λουξεμβούργιοι κατάφεραν να φωτογραφηθούν αγκαλιά σκώντας στα γέλια με τον πρωθυπουργό κο Τσίπρα. Μμμμμμμμ.

3. Κλοπές στα σπίτια μας στις μοτοσικλέτες και στα αυτοκίνητά μας και ο κ. Πανούσης είπε στον Εισαγγελέα του Α.Π. : «Γιατί στην Αστυνομία υπάρχει… και χρήματα. Πολύ.. χρήματα και ήταν και αυτή η πλευρά. Δεν είναι μόνο η ιδεολογικοπολιτική κάποιων εκεί πέρα. Οι μίζες είναι μίζες. Και αυτές δεν έχουν χρώμα, γιατί το χρήμα δεν έχει χρώμα, δυστυχώς…»
Φαίνεται σαν οι 300 αφότου εκλεγούν, να γίνονται εχθροί όλων των Ελλήνων.
Το να ταΐζει η Εκκλησία τους διαρκώς αυξανόμενους της ανεργίας δεν βολεύει, στον ορθό λόγο, την κυβέρνηση και δεν πυροδοτεί την ανάπτυξη, ούτε και σαν λέξη.
Το να χρηματοδοτούνται από τα ΕΣΠΑ όπου πάνε οι φόροι μας, τα 3 χρόνια λειτουργίας νέων επιχειρήσεων που κλείνουν μετά, όχι απλά δεν είναι ανάπτυξη, αλλά τάφωμα όχι μόνο της ανάπτυξης αλλά και της πιθανότητας ανάπτυξης.
Η ανάπτυξη, είναι θέμα οικονομολόγων όχι μηχανικών και φοροτεχνικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση