GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένταλμα σύλληψης για 30χρονο που κυκλοφορούσε με τον Αμπντεσλάμ

H βελγική Δικαιοσύνη εξέδωσε σήμερα διεθνές ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Μοχάμεντ Αμπρινί, ηλικίας 30 ετών, ο οποίος αναγνωρίστηκε ότ...

Ένταλμα σύλληψης για 30χρονο που κυκλοφορούσε με τον Αμπντεσλάμ
H βελγική Δικαιοσύνη εξέδωσε σήμερα διεθνές ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Μοχάμεντ Αμπρινί, ηλικίας 30 ετών, ο οποίος αναγνωρίστηκε ότι κυκλοφορούσε μαζί με τον ύποπτο-κλειδί Σαλά Αμπντεσλάμ δύο ημέρες πριν από τις επιθέσεις στο Παρίσι, ανακοίνωσε σήμερα η ομοσπονδιακή εισαγγελία.
Ο Μοχάμεντ Αμπρινί εμφανίζεται σε ένα βίντεο που τραβήχτηκε την 11η Νοεμβρίου γύρω στις 19.00 τοπική ώρα (20.00 ώρα Ελλάδας) σε ένα πρατήριο καυσίμων στο Ρεσόν (στο Ουάζ, βόρειο Παρίσι), να οδηγεί το αυτοκίνητο μάρκας Clio που χρησιμοποιήθηκε δύο ημέρες αργότερα στις επιθέσεις, σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε η ομοσπονδιακή εισαγγελία. Στο υλικό αυτό τον Αμπρινί συνοδεύει ο Σαλά Αμπντεσλάμ.
Οι αρχές χαρακτηρίζουν τον άνδρα "επικίνδυνο και ενδεχομένως οπλισμένο", ενώ "αναζητείται αυτή τη στιγμή από τη βελγική και τη γαλλική αστυνομία" σύμφωνα με το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε ταυτόχρονα κι από την ομοσπονδιακή αστυνομία του Βελγίου. Ένα διεθνές και ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης έχει εκδοθεί σε βάρος του.
Γεννηθείς την 27η Δεκεμβρίου του 1984, ο Μοχάμεντ Αμπρινί, "έχει ύψος 1.75 μέτρα και αθλητικό παράστημα. Έχει σκούρο χρώμα δέρματός, σκούρα μαλλιά και λεπτό πρόσωπο" σύμφωνα με την περιγραφή της αστυνομίας, που δόθηκε στη δημοσιότητα μαζί με μια έκκληση προς όποιον γνωρίζει οτιδήποτε να ειδοποιήσει τις αρχές (http://www.police.be/fed/fr/avis-de-recherche/recherches).
Η αστυνομία μάλιστα συστήνει στους πολίτες εάν τον εντοπίσουν να μην επέμβουν, αλλά να ειδοποιήσουν αμέσως τις αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση