GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΙΑΤΙ; Η αντιπολίτευση δεν μιλά για το μεγάλο σκάνδαλο της 3ης ανακεφαλαιοποίησης...

Vavatsikos Marios Με το νέο νόμο Τσίπρα περί ανακεφαλαιοποίησης οι τραπεζες έχουν περάσει στην πράξη στον ολοκληρωτικό έλεγχο των δανεισ...

Vavatsikos Marios
Με το νέο νόμο Τσίπρα περί ανακεφαλαιοποίησης οι τραπεζες έχουν περάσει στην πράξη στον ολοκληρωτικό έλεγχο των δανειστών.
Για το ξεπουλημα αυτο του Τσιπρα δεν μιλαει κανενας...ουτε η αντιπολιτευση...Αραγε το ΠΑΣΟΚ που ευαγγελίζεται τη σοσιαλδημοκρατια συμφωνει...στο ΠΑΣΟΚ επι ΓΑΠ αυτα σας χαλαγαν κυρα Φωφη μου και σκουζατε;;

7 σχόλια

  1. ΟΙ ΦΑΛΗΡΙΣΜΕΝΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΩΛΟΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΝΟΜΙΜΟΤΟΚΑ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ
    === ΝΑ ΤΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ===
    1) EVELYN DE ROTHSCHILD
    https://en.wikipedia.org/wiki/Evelyn_Robert_de_Rothschild
    http://www.breathingenglishair.blogspot.fr/2012/04/ascott-house-buckinghamshire.html
    http://www.thefullwiki.org/Ascott_House
    http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/sir-evelyn-and-lady-de-rothschild-with-bill-and-hillary-news-photo/104183230
    Coordinates: 51°53′43.62″N 0°42′22.23″W

    2) JACOB ROTHSCHILD
    https://en.wikipedia.org/wiki/Jacob_Rothschild,_4th_Baron_Rothschild
    http://www.zimbio.com/photos/Prince+Charles/Jacob+Rothschild/Reception+Held+Prince+Charles+London/08Isgaq04Qa
    http://www.thefullwiki.org/Waddesdon_Manor
    http://www.waddesdon.org.uk/
    Coordinates: 51°50′32″N 0°56′16″W

    VILLA LORD JACOB ROTHSCHILD CORFU'.
    39,757129° N 19,946010° E

    3) DAVID DE ROTHSCHILD
    http://www.rothschild.com/David_de_Rothschild/
    http://en.wikipedia.org/wiki/David_Ren%C3%A9_de_Rothschild
    Château de Reux
    Coordinates: 49°16'31"N 0°9'22"E

    4) ERIC DE ROTHSCHILD
    http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/eric-de-rothschild-and-wife-maria-beatrice-caracciolo-di-news-photo/84616462
    http://www.gettyimages.nl/detail/nieuwsfoto's/queen-elizabeth-ii-meets-sir-evelyn-de-rothschild-lady-nieuwsfotos/72668835

    5) BENJAMIN DE ROTHSCHILD
    https://en.wikipedia.org/wiki/Benjamin_de_Rothschild
    http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/baron-benjamin-de-rothschild-his-wife-baroness-ariane-de-news-photo/170740077
    http://wikimapia.org/6825620/fr/Chateau-de-Pregny
    http://www.panoramio.com/photo/77169200
    Coordonnées : 46°14'6"N 6°8'34"E


    6) EDOUARD DE ROTHSCHILD
    http://en.wikipedia.org/wiki/Edouard_Etienne_de_Rothschild
    http://www.zimbio.com/photos/Edouard+de+Rothschild/Gucci+Paris+Masters+2012+Opening+Day/T3NwWmxHTNA

    7) NATHANIEL DE ROTHSCHILD
    http://wikibin.org/articles/nathaniel-robert-de-rothschild.html http://www.newyorksocialdiary.com/node/2354/print

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για το ξεπουλημα αυτο του Τσιπρα δεν μιλαει κανενας...ουτε η αντιπολιτευση...
    ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ..
    ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΛΛΙΩΤΙΚΑ ΝΑΙ!
    ΞΑΝΑ… ΛΑΛΙΩΤΙΚΑ ΠΟΤΕ !!!!
    Μετά τον Άκη ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΛΟΙ,
    μεγαλοδικηγόροι, μεγαλογιατροί, μεγαλοεργολάβοι, πολιτικοί, μεγαλοδημοσιογράφοι , υπάλληλοι, και όλοι οι χρυσοφονιάδες της νύχτας.
    Πολλοί «μαθουσάλες» του Πασόκ, τρέμουν στην ιδέα μήπως εμφανιστεί ξανά ο Παπανδρέου και εφαρμόσει όλους τους νόμους και τις διαρθρωτικές αλλαγές.
    Μέχρι τήν »αποκαθήλωση» του Άκη, πίστευαν ότι κανείς δεν θα τολμούσε να ψηφίσει τέτοιους νόμους επιβολής διαφάνειας, ελέγχου του παρελθόντος , ευνομίας και φοροδοτικής ισότητας.
    **Πολλά κινητά και ακίνητα… τους, »ΤΡΕΜΟΥΝ» τον έλεγχο του… ΠΟΘΕΝ τους?
    Ας «ηρεμήσουν» πολλοί διότι «ουδέν κρυπτόν» σήμερα ,αρκεί να υπάρχει ΘΕΛΗΣΗ για αποκαθήλωση επίορκων πολιτικών απατεώνων.
    Ξέρουν ότι ο Γιώργος και συνεργάτες του, ψήφισαν εκείνους τους νόμους που είναι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ !!! του αδύναμου Έλληνα. Ψήφισε τον νόμο που κανείς κλέφτης δεν μπορεί να ‘’χορτάσει’’ πλέον από τα κλεμμένα !!
    Όλοι αυτοί οι νόμοι από το 2010, αποτελούν το οπλοστάσιο των διωκτικών αρχών, ώστε μετά τον Άκη και τους άλλους, να πιάσουν αυτούς που θησαυρίζουν ασύστολα και παράνομα , εξάγουν και επενδύουν το ‘’υπερκέρδος’’ και μας κάνουν μαθήματα …ηθικής και πατριδογνωσίας.
    Είμαστε δίπλα σου, είμαστε μαζί σου, στον αγώνα για μια νέα Ελλάδα.
    Είμαστε δίπλα σου ενάντια στους διαπλεκόμενους υβριστές, τους άθλιους σπεκουλαδόρους, τους πουλημένους δημοσιογράφους, και τους εμπαθείς και αγράμματους εκείνους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ διαχειριστές του διαδικτύου και νοικιασμένους κομματάρχες των σχολίων της παραπληροφόρησης και της αναντρίας.
    ΥΓ
    Το να »βγαίνουν» ξανά από το καβούκι τους οι ’’μέσα σε όλα και με όλους’’
    Κώστας και Μιλτιάδης, είναι τουλάχιστον ΠΡΟΣΒΟΛΗ στη μνήμη Εκείνου που προσπάθησε να τους κάνει ..πολιτικούς.
    Τώρα, η ‘’παρουσία’’ του Κ Λαλιώτη στο ψηφοδέλτιο επικρατείας, αποτελεί πρόκληση και προσβολή σε πολλούς που ΜΟΝΟ πρόσφεραν και το αίμα τους για το Πασόκ.
    Έγκλημα ,ή, κακούργημα σύντομα θα ..φανεί !!
    Πάλι ΛΑΛΙΩΤΙΚΑ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ Η ΧΩΡΑ !!!
    Και αφού Σαμαράς και Βενιζέλος ,συμφώνησαν για τη διαδοχή και την ανατροπή Παπανδρέου σύμφωνα με τις εντολές Μπαρόζο, τότε και μόνον ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ο Σαμαράς( 4 Απριλίου 2012) ότι το έλλειμμα ήταν 16% και αυτό παρέδωσε ο Καραμανλής.

    *Μέχρι τότε σιωπούσε και ΕΚΒΙΑΖΕ πρόσωπα και καταστάσεις για την ανατροπή του Παπανδρέου και την ΕΞΩΘΕΝ βοήθεια ώστε μαζί με το Βενιζέλο να υποκαταστήσουν την νομιμότητα και την λαϊκή βούληση των πρόσφατων εκλογών της 4ης Οκτωβρίου 2009.

    *Αυτό λοιπόν, το ΓΝΩΣΤΟ πολιτικό εφιαλτικό δίδυμο του τυχοδιωκτισμού και της αδιαντροπιάς, επέλεξαν οι Έλληνες ψηφοφόροι να τους ’’σώσει’’ ξεχνώντας τα πάντα και πιστεύοντας κάθε βρώμικη συκοφαντία εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου.
    * Και πάρα δίπλα το ''αριστεροδεξιό'' ΧΑΦΙΕΔΟΤΣΟΥΡΜΟ, προέβαινε σε ''παραφύσει'' παραπολιτικά όργια, εξαγοράζοντας και ανταλλάσσοντας ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ λαοσώστες!!!
    ΝΒ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ Η ΧΩΡΑ !!!

    Και αφού Σαμαράς και Βενιζέλος ,συμφώνησαν για τη διαδοχή και την ανατροπή Παπανδρέου σύμφωνα με τις εντολές Μπαρόζο, τότε και μόνον ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ο Σαμαράς( 4 Απριλίου 2012) ότι το έλλειμμα ήταν 16% και αυτό παρέδωσε ο Καραμανλής.

    *Μέχρι τότε σιωπούσε και ΕΚΒΙΑΖΕ πρόσωπα και καταστάσεις για την ανατροπή του Παπανδρέου και την ΕΞΩΘΕΝ βοήθεια ώστε μαζί με το Βενιζέλο να υποκαταστήσουν την νομιμότητα και την λαϊκή βούληση των πρόσφατων εκλογών της 4ης Οκτωβρίου 2009.

    *Αυτό λοιπόν, το ΓΝΩΣΤΟ πολιτικό εφιαλτικό δίδυμο του τυχοδιωκτισμού και της αδιαντροπιάς, επέλεξαν οι Έλληνες ψηφοφόροι να τους ’’σώσει’’ ξεχνώντας τα πάντα και πιστεύοντας κάθε βρώμικη συκοφαντία εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου.
    * Και πάρα δίπλα το ''αριστεροδεξιό'' ΧΑΦΙΕΔΟΤΣΟΥΡΜΟ, προέβαινε σε ''παραφύσει'' παραπολιτικά όργια, εξαγοράζοντας και ανταλλάσσοντας ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ λαοσώστες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Περηφάνια ΓΑΠ: Όχι στο ξεπούλημα των τραπεζών!
    =======================================
    Με μια μεγαλειώδη απόφαση σε μια κατά τα άλλα άθλια κοινοβουλευτική βραδιά για την χώρα και το πολίτευμα, ο Γιώργος Παπανδρέου δικαίωσε τόσο την προσωπική όσο και την συλλογική ιστορία και τους αγώνες της δημοκρατικής παράταξης για την διασφάλιση και την προστασία της περιουσίας του ελληνικού λαού.

    Ο πρώην πρωθυπουργός παραβρέθηκε στην χθεσινή ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου της ντροπής και όρθωσε το ανάστημα του σε όλους αυτούς που μεθοδεύουν τον απόλυτο έλεγχο της οικονομικής και πολιτικής ζωής της χώρας από τους λίγους και ισχυρούς. Ο ουσιαστικός ηγέτης του ΠΑΣΟΚ και της παράταξης ψήφισε ΟΧΙ στο κατάπτυστο άρθρο του πολυνομοσχεδίου που αφορούσε τις τράπεζες, κάνοντας περήφανους εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες σοσιαλιστές και δημοκράτες σε όλη την επικράτεια και στέλνοντας το μήνυμα πως η συνείδηση της παράταξης είναι ζωντανή και στέκεται με αξιοπρέπεια και ήθος απέναντι στις αρχές και τις αξίες της!

    Ο αγώνας είναι μεγάλος και δύσκολος όπως πάντα, όμως δίνεται ήδη σε διάφορα μέτωπα κι όσο περνάει ο καιρός θα δίνεται με ακόμη μεγαλύτερη ένταση και πάθος. Η ώρα άλλωστε απαλλαγής του προοδευτικού κόσμου από τα διαχειριστικά του σκουπίδια, τα υποταγμένα όχι μόνο στον ακροδεξιό κυβερνητικό κατήφορο αλλά και σε διάφορες μορφές και εκφράσεις συμφερόντων. πλησιάζει όλο και περισσότερο. Λίγα τα ψωμιά τους, μεγάλη όμως η ευθύνη μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η χρεοκοπία των τραπεζών τα τελευταία χρόνια επήλθε κυρίως λόγω της ύφεσης που επέφερε το πρώτο καταστροφικό 10μηνο του ΣΥΡΙΖΑ με τον κλονισμό της εμπιστοσύνης στην οικονομία και στο χρηματοπιστωτικό σύστημα (αβεβαιότητα για τις προθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με την παραμονή στην Ευρώπη, αλλοπρόσαλλες δηλώσεις Βαρουφάκη, αδιαφορία για την είσπραξη δημόσιων εσόδων, προσδοκία ότι λόγω ΣΥΡΙΖΑ οι δανειζόμενοι ιδιώτες δεν θα χρειάζεται να αποπληρώνουν τα δάνεια που έχουν πάρει από τις τράπεζες), και κυρίως λόγω της καταστροφικής εξαγγελίας δημοψηφίσματος κατά των δανειστικών συμβάσεων/μνημονίων (και το "όχι" επιβεβαίωσε στους καταθέτες ότι είχαν δίκιο να φοβούνται την αποχώρηση από την Ευρώπη και την απομόνωση της Ελλάδας από την Ευρωπαϊκή και διεθνή κοινότητα). Και οι νέες εκλογές προκάλεσαν νέο κύμα αβεβαιότητας. Μόνο η αποπομπή Βαρουφάκη και η επανέναρξη συνεργασίας με την Ευρώπη κατάφερε κάπως να αντιστρέψει την καθοδική πορεία της οικονομίας, αλλά και πάλι, ενώ από το 2014 η οικονομία είχε αρχίσει και πάλι να αναπτύσσεται, ξανάπεσε τώρα σε ύφεση... Είναι όμως λογική συνέπεια του κρατισμού. Όποτε βρέθηκαν στη διακυβέρνηση - και οπουδήποτε στον κόσμο - κυβερνήσεις με κρατικιστική και φορομπηχτική ιδεολογία, τότε η αβεβαιότητα αυξάνεται, οι επενδυτές αποχωρούν και οι επενδύσεις παγώνουν και έρχεται η ύφεση. Όποτε και οπουδήποτε ήρθε η αριστερά στην εξουσία, νομοτελειακά - και μετά το πρώτο μοίρασμα του όποιου πλεονάσματος - ερχόταν μετά η φτώχεια (και κυρίως για τις φτωχότερες τάξεις). Όπως είχε πει κι η Θάτσερ, το πρόβλημα με το σοσιαλισμό είναι πως τελειώνει όταν τελειώσουν τα χρήματα των άλλων (αυτών δηλαδή τους πόρους των οποίων αναδιανέμεις), κανείς δεν έχει πια κίνητρο να γίνει ή να παραμείνει επιχειρηματίας και να παράγει πλούτο, είναι απλώς θέμα μηνών να τελειώσουν τα λεφτά (και στην περίπτωσή μας οι μήνες αυτοί πέρασαν). Μετά - με διακυβέρνηση αριστεράς - είναι συμφερότερο για όλους να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι... γιατί να παίρνεις ρίσκα και να φορτώνεσαι με άγχος αν τα όποια κέρδη βγάζεις σου τα παίρνει το κράτος μέσω φορολογίας; για αυτό και η αριστερή πολιτική (ανεπαρκής λειτουργία μηχανισμού τιμών και ανακατονομής συντελεστών παραγωγής, κρατισμός και υπερφορολόγηση) οδηγεί σε γενικευμένη φτώχεια, το προβλέπει η οικονομική θεωρία αλλά το αποδεικνύει και η ιστορική εμπειρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση